Επιστολή Εργατικού Κέντρου Πύργου προς την Υφυπουργό Οικονομικών

spot_img

Προτεινόμενα

Το Εργατικό Κέντρο Πύργου, με επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στην Υφυπουργό Οικονομικών κα. Κατερίνα Παπανάτσιου, αναφέρει τα προβλήματα που επικρατούν στους πολίτες, ζητώντας παράλληλα την άμεση λύση των προβλημάτων

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται:

Κα Υφυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή το Εργατικό Κέντρο Πύργου σας παραθέτει τα κάτωθι.
1)Στο νομοσχέδιο περί ρύθμισης των 100 δόσεων,ατόμων που για μια μέρα έχασαν την ρύθμιση πρέπει να τους εντάξεται εκ νέου σε ρύθμιση δόσεων,διότι οι πολίτες έχουν εγκλωβιστεί σε ομηρία φτώχειας.
Παρακαλουμε όπως εκ νέου οι πολιτες που έχασαν την ρύθμιση να επανενταχθούν εκ νέου.
2)Ο νόμος ο οποίος θα “ισχύσει” εφ ‘όσον ψηφιστεί, σε ότι αφορά την καταστροφή των αυτοκινήτων που καταθέσει πινακίδες οι κατοχοί τους.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να εντοπίσετε και εσείς το εξής πρόβλημα που χρήζει μέριμνας απο μέρους σας.Όσοι απο το 2004 έως και το έτος 2017 δεν έχουν καταθέσει πινακίδες για οριστική διαγραφή και παραγραφούν και να διαγραφούν οι οφειλές τους στην Εφορία.
Οι οφειλές των δικαιούχων πρός την Εφορία απο ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ πρέπει να παραγραφούν.
ΔΕΝ είναι δυνατόν ένα παιδί το οποίο δεν έχει επαφές με τους γονείς του,να κληρονομήσει χρέη απο οφειλές τελών κυκλοφορίας παρελθόντων ετών και ενώ το αυτ/το ήταν σε ακινησία.
Ενας πολίτης ο οποίος έχει παθήσεις απο τις οποίες δεν κατανοούσε ότι πρέπει να καταθέσει πινακίδες η οικογενειά του θα πρέπει να κληρονομήσει τα χρέη του?Απο τα τέλη κυκλοφορίας χρέη προς την Εφορία.
Οι πολίτες που έχουν περιέλθει σε ανεργία και φτώχεια και δεν μπορέσαν να πληρώσουν τα τέλης κυκλοφορίας ενώ το αυτοκινητό τους ήταν σε ακινησία πρέπει να μπουν φυλακή? Το Εργατικό Κέντρο Πύργου ζητά την τοποθέτησή μας για τα μείζονα προβλήματα συνανθρώπων μας και την επίλυση αυτών.
Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Βέντρας Ιωάννης
Ο Γραμματέας
Ορφανός Νίκος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα