ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών στον Γ.Γ. του ΚΚΕ

  • 4
    Shares

Ευχαριστήρια επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα έστειλαν οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, μέσω του πληρεξούσιου Δικηγόρου τους κ. Γεωργίου Κατσαμπέρη.

Στην επιστολή τους οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Κύριε Γενικέ Γραμματέα,

Εκ μέρους των κατοίκων Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 6/4/2020 η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχώρησε στην προσωρινή διακοπή και σφράγιση της εταιρείας Fargeco Hellas, που λειτουργούσε στην περιοχή μας, και στις 6/5/2020 στην οριστική διακοπή της λειτουργίας βάσει της εκθέσεως του Πανεπιστημίου Πατρών που ανέφερε κίνδυνο πρόκλησης καρκίνου στον πληθυσμό 40 φορές μεγαλύτερο από το μέσο αποδεκτό.

Βέβαια, η υπόθεση άγεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ακύρωση της απόφασης, μετά από δικαστική προσφυγή της εταιρείας επί της απόφασης προσωρινής διακοπής, στις 24/6/2020, όπου θα είμαστε δικονομικά παρόντες ασκώντας τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Η επιστολή αυτή απευθύνεται προς εσάς με πρόθεση να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, διότι συμβάλλατε και εσείς στην επιτυχή έκβαση της υπόθεσής μας, μέσω της κατάθεσης δύο επίκαιρων ερωτήσεων από τη Βουλευτή σας κα Κανέλλη, της ουσιαστικής παρέμβασής της στην επιτροπή Περιβάλλοντος στις 12/2/2020 και πλήθος άλλων ενεργειών από εσάς και τους συντρόφους σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Ο αγώνας συνεχίζεται».


  • 4
    Shares