ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Ολυμπιακός Ζαχάρως με νέο πλάνο

  • 138
    Shares

Η ώρα της επιστροφής του Ολυμπιακού Ζαχάρως στα γήπεδα, φαίνεται ότι δεν θα αργήσει να έρθει. Από τη νέα κιόλας αγωνιστική περίοδο, στην ομάδα της νότιας Ηλείας φαίνεται ότι σχεδιάζουν την επιστροφή της. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπάδας, είναι αυτός ο οποίος έχει ρίξει στο τραπέζι των συζητήσεων την επιστροφή, μια επιστροφή η οποία αυτή τη φορά όμως θα έχει διαφορετικό στόχο και προσανατολισμό.

Το πλάνο, είναι ο Ολυμπιακός να στηριχτεί σε ντόπιους ποδοσφαιριστές, ανεξάρτητα με το πού θα φτάσει και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί. Για την ακρίβεια, το μοντέλο αυτό προβλέπει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στη Β΄ κατηγορία, δηλαδή την τρίτη τοπική κατηγορία, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε νεαρά παιδιά 16-19 ετών από τη Ζαχάρω, να πάρουν χρόνο συμμετοχής, με στόχο να φτιαχτεί μελλοντικά ένας ντόπιος κορμός και γιατί όχι να αναδειχθούν και νέα ταλέντα. Βάση του όλου εγχειρήματος, θα είναι τα τμήματα υποδομής, μέσα από τα οποία θα γίνεται η ανάδειξη νέων παικτών.

Τις επόμενες μέρες, ο Γιώργος Μπάδας, θα έχει επαφές και με άλλους παράγοντες, προκειμένου να συζητήσει αυτό το σχέδιο και να ξεκινήσει η υλοποίησή του. Το πρώτο πράγμα το οποίο έχει πει, είναι ότι δεν ενδιαφέρεται για την κατηγορία στην οποία θα παίζει η ομάδα. Ειδικά αν πρόκειται να μπει μπροστά ένα τέτοιο σχέδιο, τότε η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει από την χαμηλότερη κατηγορία.


  • 138
    Shares