ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ

Επιτάλιο: Νέα έκτακτη συνεδρίαση συγκαλεί το τοπικό συμβούλιο

  • 8
    Shares

Νέα έκτακτη συνεδρίαση συγκαλεί για απόψε Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 το τοπικό συμβούλιο του Επιταλίου μπροστά στο ενδεχόμενο η κυβέρνηση να εγκαταστήσει πρόσφυγες, (οι πληροφορίες μιλούν για μεγάλο αριθμό) στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου “Αιγαίο”.

Στην αποψινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου έχουν καλεστεί οι πρόεδροι όλων των Κοινοτήτων του πρώην Δ. Βώλακος καθώς και οι εκπρόσωποι των Δ.Σ. των συλλόγων του Επιταλίου. Το Συμβούλιο έχει απευθύνει πρόσκληση και στον δήμαρχο Πύργου, Τάκη Αντωνακόπουλο προκειμένου να ενημερώσει για τις προθέσεις των εμπλεκόμενων με την υπόθεση υπουργείων.

Γιάννης Μπαλάσκας πρόεδρος  Επιταλίου ανέφερε:  «καταστρατηγούν τις αρχικές τους δηλώσεις περί του 1% του πληθυσμού, δεν έχουν ενημερώσει όπως έχουν δεσμευθεί τις τοπικές κοινωνίες και ετοιμάζονται εν κρυπτώ να φέρουν πρόσφυγες και μετανάστες σε έναν εντελώς ακατάλληλο χώρο για ανθρώπινη διαβίωση, χωρίς προηγουμένως να έχουν εξετάσει ενδελεχώς τις υποδομές και τους χώρους του επί πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένου εργοστασίου».


  • 8
    Shares