Επιτυχημένη η πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Παιδικού Πρωταθλήματος της Λιθουανίας για τους αθλητές/τριες της Ήλιδας

spot_img

Προτεινόμενα

-Καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες

-Την Ιταλική ομάδα κέρδισε η ομάδα μπάσκετ

Εμπειρίες συλλέγουν οι νεαροί αθλητές του δήμου Ήλιδας που συμμετέχουν στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Είναι η πρώτη φορά που αθλητές του δήμου Ήλιδας συμμετέχουν σε τόσο σπουδαίους αγώνες και είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια που καταβάλλουν.

Σε ότι αφορά την ομάδα μπάσκετ μπορεί να ηττήθηκε στους τρεις πρώτους αγώνες της, να έχασε στις λεπτομέρειες στο τέταρτο, αλλά στον πέμπτο αγώνα κατάφερε να κερδίσει την ιταλική ομάδα. Οι αγώνες των νεαρών αθλητών του μπάσκετ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Στην κολύμβηση οι νεαροί αθλητές σημείωσαν καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ, έστω και αν δεν κατάφεραν να προκριθούν στα τελικά. Το ίδιο σημειώθηκε και στον στίβο όπου οι νεαροί αθλητές πραγματοποίησαν ατομικά ρεκόρ. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η αθλήτρια Ζωή Τραγουστή κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς των 100 μ. κορασίδων. Αναμφισβήτητα μια μεγάλη επιτυχία για μια πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια σε παγκόσμιους αγώνες.

Στην  αποστολή του Δήμου Ήλιδας συμμετέχουν αθλητές ηλικίας από 12 έως 15 ετών με τους προπονητές τους ανά άθλημα, οι οποίοι είναι οι εξής:

Στίβος Προπονητής: Νικόλαος Καστανάς

Αθλητές: 1. Αλέξανδρος Καστανάς 2. Λάμπρος Κουτσαβίτης 3. Χριστίνα Γκεράση 4. Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου 5. Καλλιόπη Πυλαρινού 6. Ζωή Τραγουστή

Κολύμβηση

Προπονήτρια: Ελένη Δαμιανάκη

Αθλητές: 1. Ορέστης Ντίνος 2. Νικήτας Καπατσώρης 3. Έλενα Χαϊκάλη 4. Μαρία Χρυσανθοπούλου

Μπάσκετ 3×3

Προπονητής: Ανδρέας Μπεκρής

Αθλητές: 1. Χαράλαμπος Ζέζας 2. Νικόλαος Γουρδουμπάς 3. Ανδρέας Κοντόπουλος 4. Ιωάννης Κινινής

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα