ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ: Κρίνεται αύριο η τύχη των γυναικείων κατηγοριών-Λήγει η αγωνία της Νίκης Τραγανού


Η τύχη των γυναικείων πρωταθλημάτων της σεζόν 2019-2020 και η σύνθεση των διοργανώσεων της επόμενης περιόδου κρίνεται αύριο. Μαζί θα λήξει και η αγωνία της Νίκης Τραγανού, η οποία προπορεύεται στη Γ΄ Εθνική και αναμένεται να πάρει την άνοδο για τη Β΄ Εθνική. Και λέμε αναμένεται, επειδή επισήμως, η ΕΠΟ δεν έχει ακόμα ανακοινώσει κάτι.

 

Στις 3 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (6/5) είναι προγραμματισμένη η τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η οποία και θα αποφασίσει την εισήγησή της προς την εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας που θα κληθεί στη συνεδρίαση της 15ης Μαΐου να την επικυρώσει.

Ο Πρόεδρο της επιτροπής της ΕΠΟ και Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, μιλώντας στο Peristeri-academies.gr, ανέφερε:

«Στην αυριανή τηλεδιάσκεψη θα αποφασίσουμε την εισήγησή μας προς την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας. Υπάρχουν τρία σενάρια στο τραπέζι και ναι, ένα από αυτά είναι και η αναδιάρθρωση. Μία αναδιάρθρωση πάντως, που εφ’ όσον επικρατήσει ως σκέψη, θα είναι μεταβατική με διάρκεια ενός χρόνου, ώστε αμέσως μετά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Δεν θα ήθελα όμως να προτρέχουμε, θα σας καλούσα να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη και να σεβαστούμε την συλλογικότητα της διαδικασίας, μέσω της οποίας θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις».

Τις τελευταίες μέρες, διακινούνται σενάρια, όπως αυτό που συνέβη στο Μεξικό, όπου δίπλα στη διοργάνωση 2019-2020 έβαλαν μία τεράστια παύλα (ως “μη γενόμενη”) και το Πρωτάθλημα της νέας περιόδου θα γίνει με την ίδια (φετινή) σύνθεση (ουδείς προβιβάζεται, ουδείς υποβιβάζεται).Μετά από σχετικό δημοσίευμα του  Peristeri-academies.gr περί σκέψης αναδιάρθρωσης και πρωταθλήματος Α’ Εθνικής σε δύο ομίλους, άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες προτάσεις, με εν δυνάμει ομίλους Α’ και Β΄Εθνικής κατηγορίας.