ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ: Οι «μετακινήσεις» Ενώσεων- Στο “-2” σε σχέση με πέρσι, στο “+8” σε σχέση με πρόπερσι ο Γραμμένος

  • 15
    Shares

Μικρές ήταν οι διαφορές και οι «μετακινήσεις» Ενώσεων σε σχέση με πέρσι, αναφορικά με τη στάση που τήρησαν απέναντι στη διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Το 2019 τον απολογισμό καταψήφισαν τρεις ΕΠΣ, ενώ φέτος πέντε.

Τον διοικητικό απολογισμό μαζί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός καταψήφισαν πέντε Ενώσεις. Πρόκειται για την ΕΠΣ Ηλείας, την ΕΠΣ Ηρακλείου, την ΕΠΣ Λασιθίου, την ΕΠΣ Πειραιά και την ΕΠΣ Χανίων. Τέσσερις Ενώσεις (Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Λακωνία και Ρέθυμνο) επιφυλάχθηκαν και δήλωσαν «παρών».

Πέρυσι καταψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό τρεις Ενώσεις,  η ΕΠΣ Πειραιά, η ΕΠΣ Εύβοιας και η ΕΠΣ Κέρκυρας. Οι ΕΠΣ Ηλείας και Θεσπρωτίας απουσίαζαν, ενώ η ΕΠΣ Λακωνίας επέλεξε να δηλώσει «παρών».

Σε σχέση πάντως με το 2018, ο Βαγγέλης Γραμμένος παραμένει “συν” στο “ταμείο”,  καθώς οι Ενώσεις που καταψήφισαν τότε τον διοικητικό απολογισμό ήταν οι Δυτικής Αττικής, Εύβοιας, Ηλείας, Ηρακλείου, Κεφαλονιάς, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Λακωνίας, Πειραιά, Ρεθύμνου, Τρικάλων και Χανίων.


  • 15
    Shares