ΕΠΟ: Πήρε αναβολή η υπόθεση του Αστέρας-Ηρόδοτος

spot_img

Προτεινόμενα

Αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα γεγονότα στο παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ηρόδοτο. Η Πειθαρχική Επιτροπή ζήτησε την κλήση και εξέταση περισσότερων μαρτύρων σε αυτή την υπόθεση. Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ζήτησε να εξεταστούν περισσότεροι μάρτυρες, αλλά και να είναι καλύτερα προετοιμασμένος. Παρά το γεγονός ότι μια τέτοια υπόθεση προωθείται από την ΕΠΟ με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε ότι προτού αποφανθεί, είναι σημαντικό να εξεταστούν περισσότεροι μάρτυρες, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά γεγονότα τα οποία απαιτείται να διερευνηθούν. Και έτσι, πήρε την απόφαση η συζήτηση να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Πρόκειται για μια θετικότατη εξέλιξη για τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίος με τον τρόπο αυτό, κατορθώνει να πείσει ότι υπάρχουν πολλές πτυχές του θέματος οι οποίες πρέπει να διερευνθούν.

Στη σημερινή εκπροσώπηση από την πλευρά του Ηροδότου το παρών έδωσαν οι δυο νομικοί εκπρόσωποι, Δημήτρης Βαγιάκος και Θεοχάρης Γρηγορίου, όπως ο πρόεδρος, Στέλιος Σωκιανός και ο προπονητής, Μανώλης Παπαματθαιάκης με τον Γυμναστή Ανδρέα Ξυδάκη και τον παίκτη, Χρήστο Κασσαπάκη.

 

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα