ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ: Πανίσχυρη η ΕΠΣ Αχαΐας μετά τις εκλογές-Θα διαβεί την πόρτα της Ε.Ε. ο Άγγελος Δανιήλ


Ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Άποψη, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα iaposi.gr, αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα είναι ο ισχυρός «παίκτης» την επομένη των εκλογών της Ομοσπονδίας, την ίδια ώρα που ήδη το όνομα του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Δημήτρη Ψαρόπουλου, φιγουραρει ως αυτό του μοναδικού υποψήφιου για την προεδρία και αδιαφιλονίκητου φαβορί.

Μάλιστα, το δημοσίευμα, προχωράει και ένα βήμα παραπάνω και “χρίζει” τον Άγγελο Δανιήλ, επικεφαλής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, αλλά και γενικότερα Πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων.

Ανεξάρτητα με το αν οι θέσεις θα είναι ακριβώς έτσι στην ΕΠΟ, το ilia.news εδώ και μήνες έχει σταθεί ιδιαίτερα στoν νέο, πολύ καθοριστικό ρόλο που θα διαδραματίσει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα ο γειτονικός νομός (Αχαΐας).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news, ο λόγος για τον οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το όνομα του νέου επικεφαλής του κοινού μπλοκ για τις εκλογές είναι προφανής: “Αφού όποιος και να προταθεί θα είναι ο βέβαιος νικητής, ποιος είναι και ο λόγος να φθαρεί μέσα από αντίπαλα δημοσιεύματα, μέχρι να γίνουν οι εκλογές. Τον επικεφαλής δεν τον ξέρουμε ακόμα ούτε εμείς”, ανέφερε συγκεκριμένη “πηγή” πριν λίγες μέρες.

Ας δούμε αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα:

«Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» που συνήθως δεν διαψεύδονται τα πράγματα έχουν ως εξής.

Οι 7 του Δ. Μελισσανίδη στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ θα είναι οι: Ψαρόπουλος (πρόεδρος,), Δημητρίου (αντιπρόεδρος), Τζαφέρης (ταμίας), Παπαχρήστος (εθνικές ομάδες), Δανιήλ από την Πάτρα (πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων), Θωμαίδης και Φύτρας από το Άργος.

Στην Βόρεια Ελλάδα, οι άνθρωποι του Σαββίδη έχουν καταλήξει στον Αντωνίου (αναπληρωτής πρόεδρος) και στον Κουπτσίδη, ενώ ψάχνονται για τρεις, ακόμη. Πολλές πιθανότητες για τις τρεις θέσεις έχουν οι Χατζηαποστόλου (Κιλκίς), Χατζησαρόγλου (Δράμας) και Μπουχλαριώτης(Λάρισας).

Με βάση τους συγκεκριμένους συσχετισμούς θα εκλεγεί ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, ο εκπρόσωπος της Sl2/FL (o Λ. Λεουτσάκος), ο Μπουτσικάρης (Super League) και  ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ .

Αυτό σημαίνει ότι νικητής από τις εκλογές θα είναι ένας…

Όλα δείχνουν ότι οι Μελισσανιδικοί θα είναι 10 με 12 και οι Σαββιδικοί 5 με 7 στο νέο συμβούλιο.

Εκτός από τους 7 θέση υπέρ της ΑΕΚ θα πάρει ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ και ο Λ. Λεουτσάκος. Ο Μπουτσικάρης θα κινείται όπου φυσάει ο άνεμος και η ψήφος του θα μετράει μόνο στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, μπορεί να καλείται ως ένας εκ των Big-4, όμως όλα δείχνουν ότι θα είναι εκτός του νέου συμβουλίου».