Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

ΕΠΟ: Λόγοι “ανωτέρας βίας” δεν επέτρεψαν την παρουσία της ΕΠΣΗ στη Γενική Συνέλευση

spot_img

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, εξέλεξε τους εφέτες δικαστές που θα στελεχώσουν την Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας. Αυτοί είναι ο Χρήστος Παπακώστας (46 σταυροί), η Δήμητρα Μπάτρη (45), η Ιωάννα Κοσίνα (43), η Μαργαρίτα Στενώτη (42) και η Αλκηστις Σιάννου (40). Από τους πέντε, τα τρία μέλη θα ορίζονται σε κάθε υπόθεση. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Μελισσινός (10), Γιαρένης (9), Πουρνάρα (7), Λιγνού (7), Παντελίδου (4).

Λόγοι ανωτέρας βίας ανυπέρβλητοι, εμπόδισαν την ΕΠΣ Ηλείας να παραστεί στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Άρης Κουλούρης, απέδωσε σε αυτό την απουσία της ΕΠΣΗ από τη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχα και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς, όπως ανέφερε στο ilia.news, ένα επείγον προσωπικό του θέμα δεν του επέτρεψε να μεταβεί, ενώ αδύνατη ήταν και η παρουσία του Αντιπροέδρου της ΕΠΣΛ στη Θεσσαλονίκη.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων στην Αχαΐα, η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ μετατέθηκε στη Θεσσαλονίκη.  Η Γενική Συνέλευση σημείωσε απαρτία. Οι δυο Ενώσεις που απουσίασαν, είναι η ΕΠΣ Ηλείας και η ΕΠΣ Λακωνίας, ενώ οι πέντε ΠΑΕ που απουσίασαν, είναι ο Ατρόμητος, η Λαμία, ο ΟΦΗ, τα Γιάννενα και ο Βόλος.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα