ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ: Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες-Η απόσταση Πύργου-Καλαμάτας… παραμένει 121 χιλιόμετρα!


Πέντε μέρες στην ΕΠΟ παλεύουν να τετραγωνίσουν τον κύκλο. Τόσες μέρες πήρε αναβολή η ανακοίνωση των ομίλων της Γ΄ Εθνικής. Τόσες μέρες χρειάζεται το μαγείρεμα για να βγει καλή η σούπα. Eίχαν προνοήσει φυσικά. Η Εκτελεστική Επιτροπή έπρεπε να συνεδριάσει την Τρίτη το πρωί για το θέμα αυτό, όμως απόφαση δεν έβγαλε (ακόμα δημόσια).

Κάποια σενάρια των ημερών, θέλουν την Καλαμάτα να μην απέχει από τον Πύργο 121 χιλιόμετρα, αλλά παραπάνω και να απαιτείται να περάσεις και θάλασσα. Το σενάριο αυτό συνάντησε σφοδρή αντίδραση όχι μόνο από τις μεσσηνιακές ομάδες, όχι μόνο από τον Πανηλειακό, αλλά και από τις αθηναϊκές ομάδες, οι οποίες δεν ήθελαν την Καλαμάτα στα πόδια τους.

Νεότερες πληροφορίες είναι ότι το σενάριο αυτό έχει «καεί». Η Καλαμάτα παραμένει στη… θέση της. Για την ακρίβεια έχει να κουνηθεί από την εποχή των σεισμών. Παραμένει στην Πελοπόννησο και η απόστασή της από τον Πύργο είναι 121 χιλιόμετρα (από στεριάς πάντοτε). Όσο δηλαδή λένε οι χάρτες. Τώρα αν η ΕΠΟ μέχρι αύριο που θα ανακοινωθούν οι όμιλοι έχει άλλη άποψη, αυτό θα το δούμε.

Εκείνο το οποίο επίσης είναι πιθανό να συμβεί, είναι να αλλάξει ο όμιλος των ηλειακών ομάδων. Να προστεθούν νέες ομάδες, από άλλες περιοχές. Τα σπουδαία αύριο λοιπόν!