ΕΠΣΗ: Ένα λάθος της προκήρυξης φέρνει αντιδράσεις-Ετοιμάζει υπόμνημα η Δάφνη

spot_img

Προτεινόμενα

Ένα λάθος της προκήρυξης των Πρωταθλημάτων, φέρνει αντιδράσεις στα σωματεία της ΕΠΣΗ. Η προκήρυξη ενώ αρχικά αναφέρει ότι το νέο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, στην πράξη και με βάση τα παρακάτω άρθρα της, με την προβλεπόμενη (επίσης από την προκήρυξη) άνοδο τριών ομάδων από την Α1, οι ομάδες γίνονται 15 σε ενδεχόμενο υποβιβασμό της Νίκης Τραγανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή Εκτελεστική Επιτροπή, παραδέχθηκαν το λάθος που έγινε στην αρίθμηση των ομάδων, ένα λάθος το οποίο δεν περιείχε δόλο. Μάλιστα έγινε η πρόταση να διορθωθεί αυτό το λάθος, με την άνοδο δυο ομάδων από την Α2. Εμπρός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Δάφνη Ανδραβίδας πρώτη, αντέδρασε. Και σε συνεργασία με δικηγόρο, συντάσσει υπόμνημα με το οποίο ζητάει την άνοδο τριών ομάδων από την Α2. Πιθανόν, πίσω από τη Δάφνη, να συνταχθούν και άλλες ομάδες της Α2. Το σκεπτικό της Δάφνης είναι ότι δεν μπορεί η Α2 να πληρώσει το λάθος αυτό, τη στιγμή που θα μπορούσε κάτι αντίστοιχο να γίνει και στην Α1 (με τον υποβιβασμό μιας περισσότερης ομάδας).

Επειδή όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε ένα λάθος το οποίο επηρεάζει τόσο την Α1 όσο και την Α2 και το πιθανότερο είναι να έχουμε αντιδράσεις και προσφυγές από τον οποιονδήποτε θιγεί, δεν αποκλείεται η ΕΕ της ΕΠΣΗ σύντομα να αποφασίσει να διεξάγει το Πρωτάθλημα της νέας σεζόν με 15 ομάδες.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα