Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022
28.4 C
Pýrgos

ΕΠΣΗ: Ανέβαλε το ματς Κακοβάτου-Εθνικού Γερακίου και δυο ματς της Β΄ κατηγορίας-Αναβολές στην Α1

spot_img

Το παιχνίδι της Α2 κατηγορίας ανάμεσα στον Κακόβατο και τον Εθνικό Γερακίου, αναβλήθηκε με απόφαση της ΕΠΣ Ηλείας, λόγω της κακοκαιρίας. Το ματς ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα. Παράλληλα, η ΕΠΣΗ ανέβαλε και δυο παιχνίδια της Β΄ κατηγορίας, αυτά ανάμεσα σε Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας και Άγιο Δημήτριο, καθώς και την Πρόοδο με την Αλφειονίδα.

Αναβολές στην Α1 κατηγορία

Η ΕΠΣ Ηλείας, αποφάσισε να αναβάλλει το παιχνίδι του Πέλοπα Πύργου με τον Πέλοπα Πελοπίου. Το ματς ήταν προγραμματισμένο για χθες, αναβλήθηκε με απόφαση της ΕΠΣΗ και με βάση τον ΚΑΠ έπρεπε να διεξαχθεί σήμερα. Ωστόσο και πάλι με βάση τον ΚΑΠ, η ΕΠΣΗ, επειδή διέγνωσε σφοδρή πιθανότητα νέας αδυναμίας διεξαγωγής του, προχώρησε στη νέα αναβολή του και υποχρεούται να ορίσει τo ματς εντός τριάντα ημερών. Παράλληλα, ανέβαλλε και το παιχνίδι που ήταν να γίνει σήμερα Κυριακή, Αλφειός-Ξενοφών, για την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου. Τέλος, το γήπεδο Σαβαλίων πρακτικά αντιμετωπίζει προβλήματα στα αποδυτήριά του, συνεπώς μένει να δούμε αν θα μπορέσει να διεξαχθεί το ματς Ολυμπιακού-Νίκης,  την προσεχή Τετάρτη όπως και ορίστηκε μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα