ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΗ: Αναβολή της Γενικής Συνέλευσης-Αναστολή διοργανώσεων μέχρι και 18/3


Την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 16 Μαρτίου αποφάσισε η ΕΠΣ Ηλείας, η οποία παράλληλα, με ανακοίνωσή της, επισημοποίησε την αναστολή των Πρωταθλημάτων μέχρι και τις 18 Μαρτίου. 

 

Η ανακοίνωση για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης: “Με την υπ. αρ. 40/11-03-2020  απόφαση της η Ε.Ε./ ΕΠΣΗ, σύμφωνα με το υπ. αρ.  πρωτ. 8678/09-03-2020 εγγράφου ΕΠΟ σε συνδυασμό με την ΚΥΑ με αριθμό Δ1α/Γ.Π.οικ.15954/08-03-2020 (ΦΕΚ Β 726/08-03-2020) αναβάλλει την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της που ήταν προγραμματισμένη για τις 16/03/2020. Η ημερομηνία πραγματοποίησης της θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου“.

 

Αναστολή των διοργανώσεων

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε και η αναστολή των διοργανώσεων, μέχρι και την Τετάρτη 18 Μαρτίου. Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ, ανέφερε:

«Η Ε.Π./ΕΠΣΗ σε συνέχεια της απόφασης του Υπουργείου Υγείας και προκειμένου να βοηθήσει στην μείωση της διασποράς του Κορονοϊου συνεχίζει την αναστολή των πρωταθλημάτων ευθύνης της μέχρι και την 18/03/2020, εναρμονιζόμενη πλήρως με τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται σε όλη την επικράτεια. Μετά από αυτή την εξέλιξη, απαγορεύεται οποιαδήποτε αθλητική ενασχόληση για όλα τα τμήματα».

 

Ενημέρωση για τη συνάντηση στην Περιφέρεια

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρης Κουλούρης εκπροσώπησε τα Ηλειακά σωματεία στην ενημερωτική συνάντηση που είχαν οι φορείς της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, οι Πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων Πύργου – Ολυμπίας κ. Νίκος Κατσαρός και Αμαλιάδας κ. Κώστας Τσαούσης και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας  κ. Δημήτρης Θεοδωρόπουλος. Ο κ. Κουλούρης ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Γιαννόπουλο για τα προβλήματα που προέκυψαν στα ποδοσφαιρικά σωματεία Ηλείας με την επιβολή των αναγκαίων μέτρων της διακοπής της ποδοσφαιρικής τους δραστηριότητας. Επεσήμανε ιδιαίτερα το πρόβλημα της αδυναμίας προπόνησης λόγω του επιβαλλόμενου κλεισίματος των γηπέδων από τους Δήμους και ζήτησε την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του προβλήματος ενώ μετέφερε την θέληση όλων των εμπλεκομένων στο ηλειακό ποδόσφαιρο να βοηθήσουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.