ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΗ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Νικολακόπουλος-“Ευχαριστώ όλους. Κι εκείνους που χορεύουν όπως ορίζει ο Αγάς”


Και επίσημα ανεξάρτητο μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας είναι ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου. Η παράταξη του Άρη Κουλούρη, “Φωνή των Σωματείων”, πλέον βρίσκεται με εννέα μέλη, καθώς ο Ανδρέας Νικολακόπουλος είναι ο δεύτερος, μετά τον Γιώργο Τσουραπά, ο οποίος ανεξαρτητοποιείται. 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, ανακοίνωσε την παραίτησή του και υπογράμμισε ότι η θέση του θα είναι πάντα “με το δίκιο των ηλειακών ομάδων“, όπως είπε, αφήνοντας “αιχμές”, για την οικονομική πολιτική της ΕΠΣΗ και το γεγονός ότι δεν έχει λάβει μέτρα για την οικονομική ελάφρυνση των σωματείων. Μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε αμέσως μετά την Ε.Ε., “τα πενήντα ευρώ θα επιστραφούν στα σωματεία, έπειτα από δική μου παρέμβαση στο θέμα. Δεν μπορούμε να βλέπουμε τα σωματεία μόνο πώς θα τους πάρουμε περισσότερα“.

Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, με γραπτή του δήλωση, ανέφερε τα εξής:

Ευχαριστώ όλους τους συμβούλους τη ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ για την συνεργασία και την γνωριμία πού είχαμε όλο αυτόν τον καιρό. Τον κ. Δημόπουλο, τον κ. Τσουραπά, οι οποίοι είναι και αξιόλογοι φίλοι.  Ευχαριστώ και μερικούς άλλους. Και μερικούς άλλους που γνωρίζουν καλό χορό τσάμικο και χορεύουν όπως πει ο Αγας.

Ανεξάρτητος Σύμβουλος ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΈΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Α1 DEDALOS SECURITY“.

 

Ο Χάρης Μαραθιάς νέος Α΄ Αντιπρόεδρος 

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΕΠΣΗ, έκανε γνωστή τη νέα διάρθωση της Ε.Ε., η οποία θα έχει νέο Αντιπρόεδρο Α, τον Χάρη Μαραθιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Ε.Ε./ΕΠΣΗ

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ 44/26-08-2020 απόφαση της Ε.Ε./Ε.Π.Σ ΗΛΕΙΑΣ η σύνθεση της Ε.Ε./ΕΠΣΗ διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΡΗΣ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ ΧΑΡΗΣ
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΥΤΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΛΟΣΚΑΠΩΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣΚΑΡΑΛΑΓΑΣ ΣΑΚΗΣ
ΜΕΛΟΣΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΕΛΟΣΤΣΟΥΡΑΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ