ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΗ: Αποφασίζει για την τύχη του ματς Νίκης-Ξενοφώντα σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ


Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να πάρει τις οριστικές της αποφάσεις η ΕΠΣΗ αναφορικά με την τύχη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νίκη Τραγανού και τον Ξενοφώντα. Η διοργανώτρια του Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, αναμένει και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Υγείας. Οι παίκτες της Νίκης Τραγανού υποβλήθηκαν όλοι σε covid-test και τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά προς το βράδυ της Παρασκευής. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις, κάνουν λόγο ότι το παιχνίδι της Νίκης με τον Ξενοφώντα είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί, αντίθετα εξετάζεται το ενδεχόμενο αν μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι της Θύελλας με τον Πέλοπα Πύργου. Και σε αυτό το θέμα, αναμένονται οι σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ. Στο σενάριο στο οποίο θα τεθεί η ομάδα της Νίκης σε επιτήρηση, το παιχνίδι θα μπορέσει να διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Τετάρτη, στις 28 Οκτωβρίου.

Επίσημα πάντως, η πλευρά της ΕΠΣΗ αναφερει ότι ακόμα δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, για ένα θέμα το οποίο θα χειριστεί και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ένωσης, ‘Αρης Κουλούρης, προσωπικά. Περισσότερα για το θέμα, αναμένεται να έχουμε προς το μεσημέρι, οπότε και θα έχουμε δελτίο Τύπου από πλευράς ΕΠΣΗ.