ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΣΗ: Δήλωσε παραίτηση το Σώστι-Θα παίξουν κανονικά Λευκός Αστήρ-Κένταυρος-

Δυο ειδήσεις από τις μικρότερες κατηγορίες της ΕΠΣΗ είχαμε σήμερα. Αρχικά ορίστηκε ξανά το παιχνίδι ανάμεσα σε Λευκό Αστέρα και Κένταυρο Μαγούλας, ενώ επιβλήθηκε νέα τιμωρία στο Σώστι, το οποίο αποσύρεται από το Πρωτάθλημα της Β΄ Ασφάλειες Αριστογείτων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ Ηλείας στη συνεδρίαση της 24/01, αφού έλαβε υπόψη της το Φύλλο Αγώνα του παιχνιδιού της Α2 SINNER CAFÉ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «Λ. ΑΣΤΗΡ ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ» στις 21/01/2018, την έκθεση του παρατηρητή αλλά και τις θέσεις των σωματείων με αυτοπρόσωπη παρουσία των νομίμων εκπροσώπων τους, αποφασίζει: Σύμφωνα με το άρθ. 21 παρ. 2α του Κ.Α.Π. είχαμε μη τέλεση αγώνα χωρίς να ευθύνονται οι διαγωνιζόμενες ομάδες. Η Ε.Π./ΕΠΣΗ υποχρεούται να ορίσει τον αγώνα σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο (σε νέα ημερομηνία).

Β’ – 2ος: Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ Ηλείας στη συνεδρίαση της 24/01, αφού έλαβε υπόψη της το Φ.Α του παιχνιδιού του πρωταθλήματος Β’ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΩΣΤΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ» στις 21/01/2018, Επιβάλλει: Σύμφωνα με το άρθ. 17 παρ. 2 του ΚΑΠ είχαμε μη τέλεση αγώνα μεταξύ των σωματείων «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΩΣΤΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ » λόγω του ότι το πρώτο σωματείο προσήλθε να αγωνιστεί με λιγότερους του ελαχίστου επιτρεπόμενου ορίου ποδοσφαιριστές».