ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΗ: Εισήγηση για Πρωτάθλημα της Α1 με 18 ομάδες

  • 19
    Shares

Λίγη ώρα απέμεινε για τη σύγκληση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ, η οποία θα συζητήσει την περαίωση των Πρωταθλημάτων. Την ίδια ώρα, πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι η εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, είναι η διεξαγωγή της Α1 κατηγορίας της νέας αγωνιστικής περιόδου, με 18 ομάδες. Ένα σχέδιο, το οποίο δεν προβλέπει κανέναν υποβιβασμό από την Α1 κατηγορία για φέτος και ταυτόχρονα την άνοδο τριών ομάδων από την Α2, του Ερμή Πλατάνου, του Κεραυνού Βρίνας και της Θύελλας Πύργου. 

 

Βεβαίως, αυτό δεν αποτελεί τίποτα παρά μόνο μια εισήγηση, η οποία μάλιστα διαμορφώθηκε κατά πλειοψηφία με ψήφους 2-1. Τον τελευταίο λόγο θα έχει η Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία θα είναι και αυτή η οποία θα πάρει την τελική απόφαση για το ποια μορφή θα έχει το Πρωτάθλημα τη νέα σεζόν και ποιες ομάδες θα το απαρτίζουν.

Οποιαδήποτε αλλαγή στις προκηρύξεις, απαιτεί πλειοψηφία 3/4 του Σώματος, δηλαδή 8/11 ψήφους των μελών της Ε.Ε., βάσει της τελευταίας οδηγίας της ΕΠΟ, αλλά και της τροποποίησης του αθλητικού νόμου από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Το ilia.news, θα σας ενημερώσει για τις νεότερες εξελίξεις, αργότερα, όταν και θα ολοκληρωθεί η Ε.Ε. η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 8:30μ.μ. της Τετάρτης 3 Ιουνίου.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος 


  • 19
    Shares