ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΗ: Ευρεία αποδοχή των ομάδων στα πεπραγμένα της διοίκησης-Πρόταση Κουλούρη για χειμερινή διακοπή των Πρωταθλημάτων

  • 23
    Shares

Χωρίς να υπάρχει καμία αντίθετη ψήφος στη Γενική Συνέλευση, με καθολικό δηλαδή τρόπο, οι ομάδες της ΕΠΣΗ ενέκριναν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, καθώς επίσης και τον προϋπολογισμό. Βεβαίως υπήρχαν όπως κάθε χρόνο κάποιες απουσίες, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων, ήταν εκεί.

Στα αξιοσημείωτα της Γενικής Συνέλευσης, πέρα από το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο περιέγραψε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρης Κουλούρης, η πρότασή του, προς συζήτηση, το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας να διακοπεί τον Δεκέμβριο και να επαναρχίσει τον Μάρτιο, έτσι ώστε αφενός να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού, αλλά και να διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος, αν όλα πάνε καλά, με θεατές, αν και εφόσον η κατάσταση ομαλοποιηθεί. Δεμεύτηκε μάλιστα όταν θα πλησιάσει ο καιρός, να το θέσει το θέμα προς συζήτηση, ενώ δεν απέκλεισε αυτό να επεκταθεί και στις μικρότερες κατηγορίες. Ωστόσο έδωσε προτεραιότητα στην Α1 κατηγορία, επειδή οι ομάδες εκεί έχουν περισσότερα έξοδα και είναι εκείνες οι οποίες πλήττονται περισσότερο από την απουσία φιλάθλων στα γήπεδα. Για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, ήταν προγραμματισμένη  να γίνει η κλήρωση των αγώνων. Η κλήρωση ωστόσο αναβλήθηκε. 

Στα αξιοσημείωτα της Γενικής Συνέλευσης που έγινε στην Κουρούτα, η άριστη οργάνωση και τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Στην είσοδο του ξενοδοχείου, όλοι οι παρευσκόμενοι θερμομετρήθηκαν, εδώ μοιράζονταν και δωρεάν μάσκες.

  • 23
    Shares