Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

ΕΠΣΗ: Περιμένει τις οδηγίες Πολιτείας και ΕΠΟ

spot_img

Δελτίο Τύπου, εξέδωσε η Ε.Ε. της ΕΠΣΗ, μέσα από το οποίο καθιστά σαφές ότι αναφορικά με την τύχη των τοπικών διοργανώσεων, τα πάντα θα κριθούν από τις αποφάσεις και οδηγίες της Πολιτείας και των υγειονομικών αρχών, καθώς και τις οδηγίες της ΕΠΟ:

“Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας παρακολουθώντας την εξέλιξη της πανδημίας covid-19 και κατανοώντας την αγωνία των παραγόντων των Ηλειακών σωματείων σχετικά με την επανέναρξη και ολοκλήρωση των διοργανώσεων επισημαίνουν τα εξής:
Χωρίς την συγκατάθεση και τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, της Πολιτείας και της ΕΠΟ οποιαδήποτε δήλωση και εκτίμηση είναι τουλάχιστον άστοχη και δημιουργεί σύγχυση και αβεβαιότητα στους ενδιαφερόμενους.
Κατόπιν αυτών η ΕΠΣ Ηλείας όταν θα ενημερωθεί σχετικά από τις αρμόδιες αρχές θα ενημερώσει άμεσα και υπεύθυνα για την τύχη και την εξέλιξη των διοργανώσεών της. Έως τότε μένουμε σπίτι ελπίζοντας στην γρήγορη επιστροφή μας στους αγωνιστικούς χώρους.
Μένουμε σπίτι για να είμαστε υγιείς το 2021!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα