ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού

  • 4
    Shares

Εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού της Ε.Ο Πύργου – Κυπαρισσίας από συνεργεία της ΠΔΕ επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κοροβέσης.

Πιο συγκεκριμένα στο Θολό του Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης τη Πέμπτη 2 Ιουλίου, όπου συνεργεία της ΠΔΕ προχωρούν σε εργασίες αποκατάστασης βατότητας της Ε.Ο Πύργου – Κυπαρισσίας σε όλο το μήκος της.

Αυτές τις μέρες σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες που αφορούν το τμήμα της Ε.Ο από τη Γέφυρα Νέδας(Όρια Νομού Ηλείας) έως τη Διασταύρωση Νέας Φιγαλείας(Επικούριος Απόλλωνας) και πραγματοποιείται καθαρισμός και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας με σκοπό να ολοκληρωθεί και ο καθαρισμός εντός ορίων Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας.

Επίσης, πριν από λίγες μέρες με παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη έλαβαν χώρα στο κόμβο Θολού-Νέας Φιγαλείας και εργασίες συντήρησης των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού επί της Ε.Ο και των διασταυρώσεων αυτής.

”Είναι ένα σημαντικό έργο που υλοποιείται μετά από πολλά χρόνια και αποσκοπεί στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας των πολιτών και επισκεπτών της περιφέρειάς μας”, δήλωσε ο κος Κοροβέσης.


  • 4
    Shares