ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

Εργαστήριο για ενήλικες από 25 – 30 ετών στην Αμαλιάδα από τις «Παρεμβάσεις»


Το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» επεκτείνει το πεδίο δράσης του στο πλαίσιο των προγραμμάτων για νέους, μέσα από ένα βιωματικό εργαστήρι προσωπικής ανάπτυξης για ενήλικες από 20-35 χρονών, με τίτλο:

«Η φαντασία στην εξ…ουσία»

Το εργαστήρι έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους νέους, ως προς τις  εκφάνσεις και ενίοτε αντιφάσεις της αναδυόμενης ενηλικίωσης, προκειμένου να υποστηριχτούν στον δρόμο της συναισθηματικής τους ανεξαρτησίας. Η προσωπική ανάπτυξη είναι μια πορεία μαζί με τους άλλους με οδηγό τα συναισθήματα  και προορισμό τη δύναμη των επιλογών στη ζωή μας.

Τι μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, όταν ερχόμαστε κοντά;

Πως εκφράζουμε τις επιθυμίες μας και πως ακούμε των άλλων;

Με ποια χρώματα βάφονται οι λέξεις ανάμεσα μας;

Πως ονειρευόμαστε να πλησιάζουμε και να μας πλησιάζουν;

Ο αριθμός των συμμετεχόντων καθώς και ο δια ζώσης τρόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι προσαρμοσμένος στις συνθήκες προστασίας και ασφάλειας ,που ορίζει το πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, 10:00-13:00 και Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, 17:30-20:30, στην Αμαλιάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά στο  2622029710, από 8:30- 14:30 στη συντονίστρια του εργαστηρίου, Διονυσία Γκομώλη, κοινωνική λειτουργό, είτε διαδικτυακά στο fb: κέντρο πρόληψης Παρεμβάσεις και στο email: keprilia@otenet.gr.