ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

Εργαστήριο για ενήλικες από 25 – 30 ετών στην Αμαλιάδα από τις «Παρεμβάσεις»

  • 8
    Shares

Το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» επεκτείνει το πεδίο δράσης του στο πλαίσιο των προγραμμάτων για νέους, μέσα από ένα βιωματικό εργαστήρι προσωπικής ανάπτυξης για ενήλικες από 20-35 χρονών, με τίτλο:

«Η φαντασία στην εξ…ουσία»

Το εργαστήρι έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους νέους, ως προς τις  εκφάνσεις και ενίοτε αντιφάσεις της αναδυόμενης ενηλικίωσης, προκειμένου να υποστηριχτούν στον δρόμο της συναισθηματικής τους ανεξαρτησίας. Η προσωπική ανάπτυξη είναι μια πορεία μαζί με τους άλλους με οδηγό τα συναισθήματα  και προορισμό τη δύναμη των επιλογών στη ζωή μας.

Τι μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, όταν ερχόμαστε κοντά;

Πως εκφράζουμε τις επιθυμίες μας και πως ακούμε των άλλων;

Με ποια χρώματα βάφονται οι λέξεις ανάμεσα μας;

Πως ονειρευόμαστε να πλησιάζουμε και να μας πλησιάζουν;

Ο αριθμός των συμμετεχόντων καθώς και ο δια ζώσης τρόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι προσαρμοσμένος στις συνθήκες προστασίας και ασφάλειας ,που ορίζει το πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, 10:00-13:00 και Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, 17:30-20:30, στην Αμαλιάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά στο  2622029710, από 8:30- 14:30 στη συντονίστρια του εργαστηρίου, Διονυσία Γκομώλη, κοινωνική λειτουργό, είτε διαδικτυακά στο fb: κέντρο πρόληψης Παρεμβάσεις και στο email: keprilia@otenet.gr.


  • 8
    Shares