Εργατικό Κέντρο Πύργου: Αγωνία για τη μη λειτουργία αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο

Την αγωνία σχετικά με τη μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Πύργου, μετέφερε με έγγραφό της προς το διοικητή του ιδρύματος και άλλους εμπλεκομένους φορείς, η διοίκηση  του Εργατικού Κέντρου Πύργου.

«Ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ την αγωνία των Νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείου Πύργου για το μέγιστο πρόβλημα  της  μη λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου του Νοσοκομείου Πύργου για την υγεία των πολιτών του Δήμου Πύργου και περιχώρων αλλά και του Νομού γενικότερα.

Οι Νοσοκομειακοί Ιατροί αναφέρονται στο τεράστιο πρόβλημα που δημιουργεί η μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου στην υγεία των ασθενών , και στα τακτικά ραντεβού , αλλά και στα επείγοντα περιστατικά κατά την διάρκεια εφημερίας του Νοσοκομείου.

Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε με δικές σας ενέργειες για την επίλυση του τεράστιου προβλήματος που αφορά την υγεία των πολιτών εργαζόμενων, ανασφάλιστων, συνταξιούχων, ανέργων και διαφόρων ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Το Εργατικό Κέντρο τις επόμενες μέρες θα ζητήσει συνάντηση όλων των φορέων ώστε να συζητηθεί και να δοθεί εάν μπορεί άμεσα επίλυση είτε με πόρους αγοράς νέου αξονικού τομογράφου είτε επίλυση με πόρους επισκευής εάν αυτή είναι εφικτή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ε.Κ. Πύργου κ. Ιωάννης Βέντρας.

 

  1 comment for “Εργατικό Κέντρο Πύργου: Αγωνία για τη μη λειτουργία αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο

  1. Πάνος ΧΗΝΟΣ.
    25 Φεβρουαρίου 2018 at 11:27 ΜΜ

    Να λυθεί αμέσως το πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.