ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερμής: «Δεν είπαμε του Σακέλλη σήκω φύγε», λένε οι διοικούντες

  • 11
    Shares

Στο γεγονός ότι κάποια μέλη του Δ.Σ. διαφωνούσαν με το ενδεχόμενο να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο προπονητής χωρίς να παίρνει χρήματα, στάθηκαν οι άνθρωποι του Ερμή Πλατάνου. Και ότι ποτέ δεν τον απομάκρυναν, παρά μόνο του ζήτησαν να περιμένει μια βδομάδα, μέχρι να συνεδριάσει το Δ.Σ. και να πάρει μια απόφαση

«Του ανακοινώθηκε ότι δεν είχαμε χρήματα. Μας είπε μετά ότι δεν θέλει χρήματα. Του είπαμε να μείνει στο παιχνίδι με τον Πέλοπα και από βδομάδα να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ομάδας. Δεν το δέχθηκε και δεν κάθισε στον πάγκο. Υπήρχαν κάποιοι από το Δ.Σ. οι οποίοι δεν ήθελαν να μείνει προπονητής στην ομάδα αμισθί, διότι δεν το θεωρούσαν σωστό», ανέφερε ο Πρόεδρος του Ερμή Πλατάνου Γιάννης Φωτόπουλος και συνέχισε: «Στην τελευταία προπόνηση υπήρχαν δυο εκπρόσωποι του σωματείου που του ανακοίνωσαν αυτή την απόφαση. Μόνος του πήρε πρωτοβουλία να μην καθίσει στον πάγκο».

 

Ο Ερμής Πλατάνου, σκοπεύει να εκδώσει και επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, ενώ η απόφαση για την τεχνική ηγεσία, αναμένεται να ληφθεί αυτή την εβδομάδα.


  • 11
    Shares