ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερνέστο Λυμπέρης: «Ορθά διεκόπη το πρωτάθλημα»

  • 23
    Shares

Το δικό του σχόλιο έκανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σαβαλίων Ερνέστο Λυμπέρης, ο οποίος σε συνεργασία με τον Λάμπη Μαρκόπουλου, καθοδήγησαν την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, παλεύοντας και φτάνοντας πολύ κοντά στην είσοδο της ομάδας στα Πλέι Οφ. Φυσικά το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πρόωρα, με τον Ολυμπιακό να καταλαμβάνει την πέμπτη θέση της κατάταξης.

Το σχόλιο του Λυμπέρη ανέφερε:

«Όπως έγινε γνωστό εδώ και κάποιες μέρες, η ΕΠΟ αποφάσισε την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και την επικύρωση των βαθμολογιών. Αυτό σημαίνει πως πρωταθλήτριες αναδεικνύονται οι ομάδες οι οποίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του επί του θέματος. Η δική μου είναι πως ορθά έπραξε η ΕΠΟ και διέκοψε τα πρωταθλήματα για πολλούς λόγους. Όσο για την ανάδειξη των πρωταθλητών δεν θα πω κάτι. Θα δώσω όμως συγχαρητήρια στον Αίαντα Γαστούνης για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, όπως και στη γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β΄ Εθνική.
Μιας και με κάθε επισημότητα τερματίστηκε η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του ηλειακού ποδοσφαίρου και σε όλους τους παράγοντες που ματώνουν οικονομικά κάθε χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σαβαλιών για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Πιο συγκεκριμένα θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο Πόπη Σπυροπούλου, τον αντιπρόεδρο Μένιο Κουμουκέλη (τουριστικό λεωφορείο), τον γραμματέα Σπύρο Θεοδωρόπουλο, τους γενικούς αρχηγούς της ομάδας Θανάση Τσοκάκη και Γιώργο Γκατζουνα, τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Κουμουκέλη και τα υπόλοιπα μέλη Γιάννη Δημητρίου, Δημήτρη Μπογονικολό και Νίκο Σιγούρο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάμπη Μαρκόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε και για τις αμέτρητες ώρες που διαθέσαμε ώστε να σχεδιάσουμε μια δυνατή ομάδα που θα παρουσιάσει ένα ωραίο θέαμα και θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο.
Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε, για τη μαγκιά που έδειξαν από την προετοιμασία μέχρι σήμερα και για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν παρά τις όποιες δυσκολίες, ώστε η ομάδα να δείξει αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν μπορώ παρά να είμαι υπερήφανος για αυτούς. Να επισημάνω πως φέτος ο Ολυμπιακός Σαβαλίων έβαλε γερές βάσεις ώστε να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια σε όλους του τομείς
».


  • 23
    Shares