Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.3 C
Pýrgos

ΕΡΤ Πύργου: Προσφορά τροφίμων ως μικρή ένδειξη βοήθειας σε οικογένειες (βίντεο)

spot_img

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΕΡΤ Πύργου: Προσφορά τροφίμων ως μικρή ένδειξη βοήθειας σε οικογένειες

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΣΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη και εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, δεν μπορούν να προμηθευτούν βασικά είδη για τα μέλη τους, προσπάθησε να βοηθήσει η ΕΡΤ Πύργου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Με την καθοριστική συμβολή της κας Έλσας Κωστοπούλου, ενεργού πολίτη του τόπου και ακροάτριας του Ραδιοφωνικού Σταθμού, συγκεντρώθηκαν αρκετές τσάντες με είδη τροφίμων, γαλακτοκομικών προϊόντων, γλυκισμάτων και φρούτων και διατέθηκαν με διακριτικό τρόπο σε συγκεκριμένες οικογένειες της περιοχής μας.

Για τον σκοπό αυτό υπήρξε συνεργασία και με τον γειτονικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα και τον εφημέριο π. Παντελεήμων Παπαηλιού, ενώ σημαντική ήταν και η προσφορά που έδωσαν και οι επιχειρήσεις της Γαλακτοβιομηχανίας «ΦΑΡΜΑ ΗΛΕΙΑΣ» και της εταιρείας αναψυκτικών «ΝΤΟΑΣ».

Τα πράγματα παρέλαβαν εκ μέρους των εργαζομένων η Γωγώ Γεωργοπούλου και ο Βασίλης Γεωργακόπουλος, ενώ η κα Κωστοπούλου με δήλωσή της υποστήριξε ότι «η αγάπη δεν σταματά για τους συνανθρώπους μας, και μετά τις εορτές εμείς συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε. Χαρά μας θα είναι να συνεχίσουμε ένα τέτοιο έργο και για περισσότερες ακόμη οικογένειες».

Ο Δντής της ΕΡΤ Πύργου, Χρίστος Πλευριάς, ανέφερε ότι ήταν συνειδητή επιλογή να γίνει αυτή η πρωτοβουλία μετά τις γιορτές καθώς υπήρξε βοήθεια εκείνη την περίοδο από διάφορους φορείς (Δήμους, Συλλόγους, Εθελοντικές Οργανώσεις κλπ.) ωστόσο οι ανάγκες συμπατριωτών μας δεν έπαψαν να υπάρχουν, γι’ αυτό και εκείνη η κίνηση βοήθειας τώρα. Κατέληξε δε επισημαίνοντας ότι οι πρωτοβουλίες των εργαζομένων σε αυτή την κατεύθυνση όπως έχει υπάρξει η δέσμευση εδώ και καιρό, θα συνεχισθούν και με νέες δράσεις.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα