Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
22.9 C
Pýrgos

ΕΣΠΕΠ: Στέλνει μήνυμα ειρήνης και αλληλλεγγύης στην Ουκρανία

spot_img

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π., στα θέματα που συζήτησε την Παρασκευή 4/3/2022 κατά την συνεδρίασή του, ήταν και το κάλεσμα προς τα σωματεία σε ενέργειες στήριξης των συνανθρώπων μας στην Ουκρανία μετά την Ρωσική Εισβολή.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

  1. Σε όλους τους αγώνες των Πρωταθλημάτων της Ένωσης για το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Μαρτίου, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για όλα τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.
  2. Να ζητήσουμε από όλα τα σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π., να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν τις κατά τόπους προσπάθειες, για συγκέντρωση ειδών Α’ ανάγκης, που πραγματοποιούν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Τοπική Αυτοδιοίκηση και άλλοι φορείς, για την αντιμετώπιση της τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης, στους πληγέντες Ουκρανούς.
  3. Να καλέσει τα σωματεία να στείλουμε μήνυμα Ειρήνης και κατά του πολέμου στην Ουκρανία, κατά την έναρξη των αγώνων με την ανάρτηση πανό ή με πλακάτ.
  4. Να καλέσουμε τα σωματεία στη δράση «Παίζουμε Βόλεϊ και όχι Πόλεμο», με την οποία θα καλέσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες των ακαδημιών τους, μέσα από μια Ζωγραφιά με θέμα: «Η μπάλα της Ειρήνης», να στείλουμε το μήνυμα της ενότητας και της φιλίας των λαών. Οι ζωγραφιές θα συγκεντρωθούν από την Ένωση και θα αποσταλούν με mail, στην Ρώσικη πρεσβεία στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα