ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Ετήσια Καλοκαιρινή Συνάντηση ”Πυράς.. Μνήμες”

  • 58
    Shares

Και φέτος,και με την ευκαιρία των 110 χρόνων Ζωής και Δράσης του Ελληνικού Προσκοπισμού,συνεχίζοντας την όμορφη δεκαετή παράδοσή τους τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας θα πραγματοποιήσουν την ετήσια Καλοκαιρινή Συνάντηση, ”Πυράς.. Μνήμες’‘,Παλαιών και σύγχρονων Βαθμοφόρων και Στελεχών Προσκόπων,
Το ραντεβού έχει οριστεί για την  Τρίτη  18η Αυγούστου και 8μμ..στο ”Κτήμα Μερκούρη”  ιδιοκτησίας

των  παλαιών Προσκόπων κ.κ.Βασίλη και Χρήστου Κανελλακόπουλου.
       Στην κατά γενική ομολογία -από τα προηγούμενα χρόνια- επιτυχημένη Προσκοπική βραδιά, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες και επιθυμούν να ξαναζήσουν τις ωραίες στιγμές ,γονείς των προσκόπων, υψηλόβαθμα στελέχη απο Αθηνα ,απο Πελ/σο καθώς και διακεκριμένες προσωπικότητες της Ηλείας.
Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων έχει προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.
Μετά από καθιερωμένη Προσκοπική Πυρά και τις απονομές,θα ακολουθήσει το παραδοσιακό  φαγητό, οι μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα,με προσκοπικά και άλλα τραγούδια.
Δηλώσεις συμμετοχής,εγκαιρα-λόγω των ειδικών συνθηκών και περιορισμών – .στον επικεφαλής της Ομάδας Συντονισμού κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων..


  • 58
    Shares