ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΤΑΔ Α.Ε.: Παραχώρηση προς χρήση παραλίας  Κουνουπελίου στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Η άμεση παραχώρηση του τμήματος στην παραλία Κουνουπελίου   μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2019, αποφασίστηκε  στη διάρκεια συνάντησης που είχαν εκπρόσωποι του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με στελέχη της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, παρουσία και του βουλευτή Ηλείας Μάκη Μπαλαούρα.

Στη  συνάντηση συγκεκριμένα που έλαβαν μέρος  ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΤΑΔ κ. Γιωρ. Τερζάκης, οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Μίγκος και Ανδρέας Χαμουζάς, υπήρξε και πρόβλεψη για παραχώρηση στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ολόκληρης της περιοχής μαζί με τα Λουτρά της Υρμίνης για 15 χρόνια.

Όπως επισημάνθηκε αυτό θα γίνει,  εφόσον υπάρξει ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τις ιαματικές πηγές που αναμένεται να προκηρυχθεί μέσα στον Σεπτέμβριο. Η συμφωνία απομένει να εγκριθεί από το Δ.Σ. του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Σε ότι αφορά την παραχώρηση του παλιού υδροθεραπευτηρίου και του θεάτρου στα Λουτρά της Κυλλήνης, η απάντηση του κ. Τερζάκη ήταν πως μετέφερε προς τον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη το αίτημα και υπήρξε άρνηση με το αιτιολογικό πως εκεί βρίσκεται η πηγή και δεν παραχωρείται.