ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμάζονται για πρεμιέρα στο άγνωστο σε ΠΑΟΒ, Αίαντα

  • 10
    Shares

Αντίστροφα μετρούν Παμβουπρασιακός και Αίαντα για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, την επανεκκίνηση καλύτερα. Για την ακρίβεια, υπό ομαλές συνθήκες, η βδομάδα αυτή θα ήταν μια τυπική βδομάδα προετοιμασίας για τις δυο ηλειακές ομάδες. Με τη μόνη διαφορά ότι οι προπονητές τους, δεν γνωρίζουν καν αν τελικά θα παίξουν, με ποιούς παίκτες στο ρόστερ τους και πολύ περισσότερο με ποιους αντιπάλους παίκτες.

Σε θεωρητική πάντα βάση, η ομάδα της Βάρδας, αντιμετωπίζει στα Βραχνέικα τον Διαγόρα και θα βρει απέναντί της τον Νίκο Ντόμα (φώτο), ο οποίος μετακινήθηκε στον Διαγόρα και επίσημα. Ωστόσο, έχοντας περάσει πέντε ολόκληροι μήνες, είναι πρακτικά αδύνατον να προσεγγίσει ο Σέρβος τεχνικός τη δυναμική, τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου, χωρίς πραγματική εικόμα, έστω μέσα από κάποια φιλικά. Και βέβαια, δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει ποιούς παίκτες θα έχει στη διάθεσή του, με μόνο δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος λήγει την προσεχή Τετάρτη 31 Μαρτίου.

Σε αντίστοιχα περίεργη θέση βρίσκεται και ο Αίας, ο οποίος καλείται να μεταβεί στο Αίγιο, για να αντιμετωπίσει τον Παναγιάλειο. Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, γνωρίζει ότι η αντίπαλη ομάδα έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με το πώς ήταν πέντε μήνες πριν. Παράλληλα δεν γνωρίζει τί μέλλει γενέσθαι με τους τέσσερις παίκτες που περιμένει να ενισχυθεί η ομάδα του. Καμία επίσημη θέση δεν έχει εκφραστεί από την ΕΠΟ σχετικά με την τύχη των τοπικών πρωταθλημάτων, ενώ βέβαια δεν υπάρχει πρακτικά τρόπος να οριστούν τα παιχνίδια της Κυριακής. Παρά ταύτα, κύκλοι της ΕΠΟ αναφέρουν ότι το Πρωτάθλημα θα εκκινήσει κανονικά την προσεχή Κυριακή.

 


  • 10
    Shares