ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ

Ευθύνες για Νοσοκομείο – Θα απέχει η παράταξη Χριστοδουλόπουλου

  • 19
    Shares

ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας πραγματοποίησε ο τέως δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος, η οποία για ακόμα μία φορά τίθεται εν αμφιβόλω.  

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος συνομίλησε με εργαζομένους του Νοσοκομείου σχετικά με τις οριακές καταστάσεις που βιώνουν το τελευταίο διάστημα, ενώ ενημερώθηκε για τις αρνητικές εξελίξεις σχετικά με τις μετακινήσεις ιατρικού προσωπικού από τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Αμαλιάδας κ. Κυριάκο Γαρίο.

Αμέσως μετά περιηγήθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα, διαπιστώνοντας ότι ουσιαστικά υπολειτουργεί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του λιγοστού προσωπικού.

Όπως τόνισε στις συνομιλίες του «οι ευθύνες γι’ αυτή την οριακή κατάσταση που βιώνει το νοσοκομείο έχουν ονοματεπώνυμο», ζητώντας να σταματήσουν τα ευχολόγια από κυβερνητικούς παράγοντες και να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις του τελευταίου έτους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις ευθύνες του σημερινού δημάρχου Ήλιδας, ο οποίος αν και εκλέχθηκε με σύνθημα «σε 100 ημέρες θα απολαμβάνουν οι πολίτες ένα σύγχρονο νοσοκομείο», 15 μήνες μετά την εκλογή του το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης κινδυνεύει με οριστικό «λουκέτο», με τον ίδιο να παραμένει απλώς παρατηρητής και να αναλώνεται σε άνευ ουσίας λεονταρισμούς, μόνο για εσωτερική κατανάλωση. 

«Η εικόνα που παρουσιάζει το νοσοκομείο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων όσων εργάζονται σε αυτό είναι αποκαρδιωτική» επεσήμανε ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, ζητώντας έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το κρίσιμο θέμα του Νοσοκομείου, με τη συμμετοχή των βουλευτών και όλων των εμπλεκόμενων παραγόντων στο χώρο της υγείας, προκειμένου να ληφθούν συλλογικές αποφάσεις, προσθέτοντας ότι «το πρόβλημα δεν λύνεται με εν κρυπτώ συνεδριάσεις στο γραφείο του δημάρχου, παρουσία μόνο κάποιων ¨εκλεκτών¨ της παράταξής του, αφού χρειάζεται η ενεργοποίηση της πόλης και όλης της Βόρειας Ηλείας. 

 

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, Η ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Επιπλέον, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος γνωστοποίησε ότι η δημοτική του παράταξη δεν θα συμμετέχει στην διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της ερχόμενης Δευτέρας, αφού αποτελεί πισωγύρισμα για τον δήμο μας και δεν υπάρχει κανένας επιδημιολογικός λόγος γι’ αυτή την αλλαγή.

«Στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, που διεξήχθησαν στη μεγάλη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας για τους συμμετέχοντες και οι κατάλληλες αποστάσεις, άρα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την απόφαση αυτή της δημοτικής αρχής», ανέφερε ο τέως δήμαρχος.

Δελτίο Τύπου Δημοτικής Παράταξης “Ήλιδα Νέα Μέρα”


  • 19
    Shares