Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.3 C
Pýrgos

Ευχαριστήρια από την οικογένεια Βκαγκούλη

spot_img

1Ο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

O αιφνίδιος και πρόωρος θάνατος του αγωνιστή ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ υπήρξε μεγάλο πλήγμα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τον συνόδευσαν  στην τελευταία του κατοικία, είτε νοερά είτε με την φυσική τους παρουσία, καθώς και όσους συμπαραστάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο στο πένθος μας .

H ΣKEΨH OTI EΦYΓE OPΘIOΣ YΠHPETΩNTAΣ TO KAΘHKON TOY AΠENANTI ΣTHN HΛEIA KAI ΣTOYΣ HΛEIOYΣ ΠOΛITEΣ AΠOΔEIKNYEI OTI ΓIA ΠANTA ΘA MEINEI ΣTIΣ KAPΔIEΣ MAΣ ΩΣ
“O MAXOMENOΣ ΘEOΔΩPOΣ BΛAΓKOYΛHΣ”.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ απευθυνθούμε στον ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΗΛΕΙΑΣ κκ. ΓΕΡΜΑΝΟ καθώς  και στον κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΑΝΙΔΗ. που παρευρέθηκε ως ΓΕΝΙΚΌΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ και ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Επίσης ευχαριστούμε τους Βουλευτές , πρώην βουλευτές , πολιτευτές, δημάρχους , αντιδημάρχους , Προέδρους Δημοτικών Συμβουλίων , Μέλη της ΝΟΔΕ, Προέδρους Κοινοτήτων , αντιπεριφερειαρχες , Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων , Πρώην Δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, Νομικούς , Δημοσιογράφους, φίλους, φίλες, συμπολίτες και συμπολίτισσες.

 

ME EKTIMHΣH

OIKOΓENEIA ΘEOΔΩPOY BΛAΓKOYΛH

ΣYZYΓOΣ TPIΣEYΓENH KAI KOPEΣ BAΣIΛIKH KAI ANNA-MAPIA.

2ο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Δια του παρόντος θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την συμμετοχή τους στο πένθος τού εκλεκτού και αγαπητού μας συζύγου και πατέρα αείμνηστου Θεοδώρου Βλαγκουλη:
πρωτίστως προς τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Ηλείας κ.κ. Γερμανον, προς τον Θεοφιλέστατον Επίσκοπον Ωλένης κ. Αθανάσιον, προς τον Πανοσιολογιώτατον Αρχιμανδρίτην και ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Ηλείας π. Φιλάρετον Σπανοπουλον, καθώς και στον ιερόν κλήρον και στην χορεία των ιεροψαλτών, για την συμμετοχή τους και για την συμπροσευχη τους καθώς και για την βοήθεια και παρηγορία τους για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του δικού μας ανθρώπου.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία  πνευματική και σωματική και ο Ύψιστος να τους ενισχύει πάντοτε στο ευθυνοφορο έργο τους.

Με εκτίμηση και σεβασμό εκ της Οικογένειας

Τρισεύγενη Αντωνοπούλου, χήρα Θεοδώρου Βλαγκουλη
Οι κόρες του Βασιλική Βλαγκούλη και Άννα Μαρία Βλαγκούλη

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα