Ευχαριστήριο Μήνυμα Χρήστου Γαβρά, Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας

spot_img

Προτεινόμενα

Ευχαριστήριο Μήνυμα Χρήστου Γαβρά, Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας – “Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου – Όλοι Μαζί Ενωμένοι θα δουλέψουμε για μια Ισχυρή Νέα Δημοκρατία, για μια Δυνατή και Υπερήφανη Ελλάδα”

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας εξέλεξαν τους τοπικούς αντιπροσώπους στην ΝΟ.Δ.Ε., στις ΔΗΜ.Τ.Ε., και στο συνέδριο. Θα ήθελα να συγχαρώ όσους εξελέγησαν στην ΝΟ.Δ.Ε., στις ΔΗΜ.Τ.Ε., και ως σύνεδροι αλλά και αυτούς που δεν μπόρεσαν να εκλεγούν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν σε αυτή την διαδικασία. Με την επιλογή τους με εξέλεξαν Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας. Αυτή τους η επιλογή είναι για εμένα μια μεγάλη τιμή αλλά και μια μεγάλη ευθύνη. Τα δύο και πλέον χρόνια ως Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας, εργάστηκα μαζί με τους συνεργάτες μου, με συνέπεια ώστε να επικοινωνήσουμε τις θέσεις της Παράταξης και να αναδείξουμε τα προβλήματα της Ηλείας. Όλοι μαζί ενωμένοι, τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε η φωνή της Νέας Δημοκρατίας να είναι τεκμηριωμένη, αξιόπιστη, σθεναρή.

Φίλες και φίλοι, πιστός και υπερήφανος για τις αρχές, τις αξίες και την ιδεολογία της Παράταξης μας, και σε αυτή την θητεία θα δώσω μαζί με εσάς την μάχη στην πρώτη γραμμή ώστε να κάνουμε την Νέα Δημοκρατία ακόμα πιο μεγάλη, ακόμα πιο δυνατή. Με οδηγό την αλήθεια, την αξιοκρατία, την ενότητα, και βέβαια με σκληρή δουλειά, μπορούμε να βγούμε από την κρίση. Μπορούμε να φτιάξουμε μια Ελλάδα εξωστρεφή, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, με αξιοπιστία και με σταθερό βηματισμό προς το μέλλον. Όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να στρατευτούμε στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για να οικοδομήσουμε μια Ισχυρή και Δυνατή Ελλάδα. Την Ελλάδα που πραγματικά μας αξίζει. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα