ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχαριστήριο των ανθρώπων του Ολυμπιακού Ζαχάρως-Παράπονα για τη συμπεριφορά μεμονωμένων στην εξέδρα


Το παιχνίδι στο Λαντζόι ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Ένα παιχνίδι που αφήνει για ακόμα μια φορά τη γλυκόπικρη γεύση της καλής προσπάθειας, κάποιων χαμένων ευκαιριών, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πιο έντονα ωστόσο θα μείνουν χαραγμένα δυο περιστατικά. Ένα επεισόδιο που συνέβη στις εξέδρες στις αρχές της επανάληψης, αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Κατσιώλη.

Ο άνθρωπος που πρώτος έτρεξε να φροντίσει για τον ποδοσφαιριστή του, ήταν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπάδας, ο οποίος είχε στο πλευρό του τον Άρη Ρουμελιώτη. Λίγο νωρίτερα ο Μπάδας είχε αποχωρήσει από την εξέδρα, προτρέποντας και άλλους Ζαχαραίους να κάνουν το ίδιο, προκειμένου να μην δοθεί συνέχεια σε επεισόδιο μεταξύ θεατών. Ο Γιώργο Μπάδας, ανέφερε για όλα αυτά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηλία Ντόκο, με το ταξί, ο οποίος μετέφερε τον ποδοσφαιριστή μας στο νοσοκομείο στην Αμαλιάδα και στη συνέχεια παρέμεινε να περιμένει, προκειμένου να φύγει ο ποδοσφαιριστής και να τον μεταφέρει στην Κυπαρισσία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ενιπέα. Αντίθετα με τη διοίκηση, εκφράζω τα παράπονά μου για μερίδα μεμονωμένων από το Λαντζόι, οι οποίοι είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά σε βάρος φιλάθλων από τη Ζαχάρω οι οποίοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Αναγκάστηκα να φύγω από την εξέδρα για να μην συμβούν χειρότερα. Θεωρώ απαράδεκτο το 2019 να συμβαίνουν στα γήπεδα αυτά τα πράγματα».

Χαιρέτισε την εξέδρα ο Παπαγεωργίου

Ένα όμορφο συμβάν το οποίο έλαβε χώρα πριν ξεκινήσει το χθεσινό παιχνίδι, ήταν το χειροκρότημα που πήρε από την εξέδρα ο Χρήστος Παπαγεωργίου, αφού πριν ξεκινήσει το ματς, κατευθύνθηκε προς αυτή και χαιρέτισε, ως μια ένδειξη σεβασμού. Μη ξεχνάμε ότι πέρυσι ο Χρήστος Παπαγεωργίου αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ενιπέα  Λαντζοΐου.