Ευχαριστεί τους μηχανικούς η διοίκηση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

H διοίκηση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδαςεξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους μηχανικούς που στελεχώνουν τα εισηγητικά όργανα των Μόνιμων Επιτροπών της Διοικούσας επιτροπής, οι οποίες έχουν εισηγητικό και γνωμοδοτικό ρόλο στην χάραξη πολιτικής και στην λήψη αποφάσεων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«O Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος θέλουν από καρδιάς να ευχαριστήσουν το σύνολο των συναδέλφων διπλωματούχων μηχανικών για την επιθυμία τους να στελεχώσουν τα εισηγητικά όργανα της Διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.

Η πληθώρα των αιτήσεων για συμμετοχή τους στις Μόνιμες Επιτροπές του τμήματος, μετά από πολλά χρόνια μέσα σε μία πάρα πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που μαστίζει την χώρα και τον κλάδο, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Οι Μόνιμες Επιτροπές είναι εκείνα τα όργανα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος των οποίων ο ρόλος είναι εισηγητικός και γνωμοδοτικός προς την Διοικούσα Επιτροπή και είναι αυτές οι οποίες συμβάλουν στην χάραξη πολιτικής και στην λήψη αποφάσεων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους.

Το γεγονός της μεγάλης αυτής συμμετοχής, αναδεικνύει εν τοις πράγμασι την θέληση του κάθε μηχανικού για ανιδιοτελή προσφορά μέσα από το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος στο κοινωνικό σύνολο και στον τεχνικό κλάδο.

Το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος ως, ανεξάρτητος και ακηδεμόνευτος τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας και επιστημονικός φορέας των μηχανικών προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις, ακόμη και πέρα από τα όρια των αρμοδιοτήτων του, να είναι πάντα μπροστάρης και να δημιουργεί εξελίξεις για την ανάπτυξη της περιοχής και την βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής των πολιτών της.»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα