Ευχαριστώ όλους εκείνους που, ακολουθώντας την καρδιά τους, με στήριξαν, όπως με στηρίζουν τόσα χρόνια

spot_img

Προτεινόμενα

  • Ευχαριστώ όλους εκείνους που, ακολουθώντας την καρδιά τους, με στήριξαν, όπως με στηρίζουν τόσα χρόνια, και μόνοι μας, απέναντι σε όλους και σε όλα, διαμορφώσαμε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα που μας φέρνει τόσο ψηλά. Αυτή την αγάπη και την υποστήριξη θα τη φυλάξω στη συνείδησή μου σαν τα μάτια μου.
  • Ευχαριστώ και όσους θα ήθελαν να πάμε Μαζί, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να αντισταθούν στις πιέσεις και το παρασκήνιο και, παρά τη θέλησή τους, επέλεξαν διαφορετικά.
  • Ευχαριστώ τέλος και όσους είχαν εξαρχής άλλη άποψη από τη δική μου και την εξέφρασαν στηρίζοντας τον συνυποψήφιό μου, γιατί και εκείνοι συμμετείχαν σ’ αυτό που η Νέα Δημοκρατία ήθελε να είναι μια γιορτή εσωκομματικής δημοκρατίας.

 

Με όλους αυτούς τους φίλους και συμμαχητές έχουμε ένα κοινό, μεγάλο στόχο και σκοπό.

Είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη απαλλαγή της Πατρίδας από τη σημερινή κυβέρνηση που έχει δημιουργήσει ασφυκτική κατάσταση για τους πολίτες σε όλα τα επίπεδα.

Τον στόχο αυτό θα συνεχίσω να τον υποστηρίζω με απόλυτη συνέπεια, σταθερότητα και δυναμισμό.

Και καλώ κάθε φίλο να συμμετάσχει σ΄αυτή την προσπάθεια, να συνδιαμορφώσουμε τη Νέα Ελλάδα που με τόση αγωνία περιμένουν οι Έλληνες.

Ειδικά για την ιδιαίτερη Πατρίδα μας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν χωράει κανένας συμβιβασμός.

Τα λάθη του χθες μας ακολουθούν με ταχύτατους ρυθμούς και απειλούν να καταπιούν το αύριο.

Εδώ το παρασκήνιο, το αναμάσημα των ίδιων και των ίδιων και τα ετοιματζίδικα, πολιτικά κείμενα του κιλού, που αποστέλλονται με ντελίβερι, δεν είναι λύση.

Απαιτείται πραγματική πρωτοτυπία στις προτάσεις, ρηξικέλευθη πολιτική έκφραση και αυθεντική, δυναμική τοπική παρουσία στον σχεδιασμό, για να κερδίσουμε τη μάχη με το χρόνο.

Είναι λοιπόν πολλοί και πολύ σημαντικοί οι πολιτικοί  στίβοι στους οποίους θα ξανασυναντηθούμε σύντομα, για να δώσουμε τους νέους αγώνες που θα μας οδηγήσουν όλους Μαζί στη Νίκη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα