ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ε.Ε. ΕΠΟ: Ψήφισε η Γ΄ Εθνική να γίνει ξανά… Γ΄ Εθνική και περιμένει τον Αυγενάκη

  • 14
    Shares

Σε εξέλιξη βρίσκεται και αυτή την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ (2μ.μ.) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilia.news, η Ε.Ε. ψήφισε υπέρ της συγχώνευσης της Α2 Εθνικής με τη Β΄ Εθνική και την “προαγωγή” της Γ΄ Εθνικής, ξανά σε Γ΄ Εθνική στην ουσία και όχι στα χαρτιά όπως ήταν πέρσι. Η απόφαση αυτή, πηγαίνει στον Υφυπουργό Αθλητισμού για να εγκριθεί και να αλλάξει τον νόμο του προκατόχου του, του Γιώργου Βασιλειάδη, με τον οποίο είχαμε τρεις επαγγελματικές κατηγορίες.

Εάν και εφόσον κάνει δεκτή την αναδιάρθωση η Κυβέρνηση, τότε θα πάμε σε δυο ομίλους στη Β΄ Εθνική και δέκα ομίλους στη Γ΄ Εθνική. Ως εναλλακτικό σχέδιο, σε περίπτωση κατά την οποία δεν γίνει αποδεκτή, τότε οι κατηγορίες θα παραμείνουν ως έχουν, με την Α2 Εθνική (SL2) να έχει 18 ομάδες και τη Β΄ Εθνική (FL), 16 ομάδες.

Ταυτόχρονα, συαστάθηκε επιτροπή, αποτελούμενη από τέσσερα μέλη, (Στ.Αντωνίου, Π.Δημητρίου, Π.Διακοφώτης, Τ.Παπαχρήστου) για να συζητήσει με τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το ζήτημα που ανέκυψε με τα ποσοστά των αμοιβών των διαιτητών.

Ο νέος κανονισμός διαιτησίας καταργεί αυτά τα ποσοστά που καταβαλονταν στις ΕΠΣ.


  • 14
    Shares