Ζαχάρω: Πρόστιμο σε όσους ποτίζουν με νερό ύδρευσης

spot_img

Προτεινόμενα

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως, περιμένουν πρόστιμα, όσους κάνουν χρήση του νερού ύδρευσης για να ποτίσουν τους κήπους τους. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης που έγινε την Πέμπτη με θέμα «Συμπλήρωση κανονισμού ύδρευσης», το θέμα εισηγήθηκε ο δήμαρχος Ζαχάρως, Νίκος Φάμελος επισημαίνοντας ότι η ΔΕΥΑ Ζαχάρως με τον υπ.αριθμ. 608/27-06-2017, έγγραφό της που έλαβε πρωτοκόλλου 6123 με ημερομηνία 04-07-2017 μας απέστειλε την υπα.αριθμ. 63/2027απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου με θέμα «Συμπλήρωση κανονισμού ύδρευσης» ζητώντας την έγκριση αυτής από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, σύμφωνα με το υπ. Αριθμ. Πρωτ. 116078/19-06-2017 έγγραφό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Η ΔΕΥΑ Ζαχάρως με την υπ. Αριθμ. 63/2017 απόφασή της συμπληρώνει τον ισχύοντα κανονισμό ύδρευσης προσθέτοντας σε αυτόν στο άρθρο α/α 23 παρ. 3 ως εξής «Απαγορεύεται η χρήση του νερού ύδρευσης για άρδευση». Μάλιστα στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο ποσού 500 ευρώ.

Ακόμα από τον Δήμαρχο προτάθηκε η έγκριση της υπα.αριθμ. 63/2027 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Ζαχάρως.

Η ελάσσονα αντιπολίτευση διαφώνησε και καταψήφισε το θέμα αναφέροντας ότι δεν επιτρέπεται η επιβολή ποινών ειδικότερα την εποχή της κρίσης που ζούμε, προτείνοντας την ολοκλήρωση της τοποθέτησης υδρομέτρων ώστε να λυθεί το πρόβλημα της χρήσης του νερού ύδρευσης για άρδευση.

Τέλος, η πρόταση πέρασε κατά πλειοψηφία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα