ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ζεστοί» στο χθεσινό Δ.Σ. του Αίαντα-Πριμ ανόδου στους παίκτες-Προς Γ.Σ. τον Ιούνιο

  • 132
    Shares

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των ανθρώπων οι οποίοι χρηματοδοτούν την ομάδα, πραγματοποιήθηκε το χθεσινό Δ.Σ. του Αίαντα. Παρά την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό, στον «Άγιαξ» της Ηλείας δείχνουν ότι δεν τους εμποδίζει τίποτα να βάλουν μπροστά τα σχέδια για την ερχόμενη σεζόν.

 

Ήταν ένα ενωτικό Δ.Σ., στο οποίο μετείχε και ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ένα Δ.Σ. το οποίο αποφάσισε γύρω στις 18 Μαΐου, να καταβάλλει και πριμ ανόδου στους ποδοσφαιριστές του Αίαντα. Εκείνες τις μέρες, ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, θα αναπτύξει κάποιες οδηγίες ατομικής προπόνησης και συντήρησης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, ενώ παράλληλα, θα ξεκινήσουν και οι προετοιμασίας για τη Γενική Συνέλευση, η οποία με βάση τον τωρινό προγραμματισμό, προορίζεται για τις αρχές Ιουνίου.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται δεδομένη η επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον Θοδωρή Ανδριόπουλο, ενώ πάντα σε συνεργασία με τον Λάμπη Κάρδαρη, ο οποίος έχει την ευθύνη της οργάνωσης και διεύθυνσης σε επίπεδο τεχνικών θεμάτων, θα δημιουργηθεί η λίστα των μεταγραφικών στόχων, οι οποίοι θα είναι παίκτες από την περιοχή της Ηλείας. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης του εμπορικού τμήματος, το οποίο θα αναλάβει την προώθηση χορηγικών συμφωνιών κ.λπ.

Το κλίμα ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία χρηματοδοτούν την ομάδα, είναι θετικό και αυτό αφήνει πολλά περιθωρια αισιοδοξίας για καλή πορεία του Αίαντα και στη Γ΄ Εθνική.

 

Γενική Συνέλευση τον Ιούνιο 

 

Όλα αυτά βεβαίως, θα κινούνται από δω και πέρα παράλληλα με τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού. Δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά. Ο σχεδιασμός, θα βαδίζει παράλληλα με τις όποιες αποφάσεις πάρει η ΕΠΟ, με το πότε και πώς θα ανοίξουν τα αθλητικά κέντρα, πότε και πώς προορίζεται και σχεδιάζεται η έναρξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η Γενική Συνέλευση και ολοκλήρωση του νέου διοικητικού σχήματος, θα ανοίξει τον δρόμο και για την κατάρτιση του προϋπολογισμού, ο οποίος θα είναι και το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της διοίκησης για τη νέα σεζόν.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

 


  • 132
    Shares