ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ

Ηλίας Ευσταθόπουλος: «Πείτε τους αληθινούς λόγους της παραίτησής σας κ. Παλυβέ» (βίντεο)

  • 16
    Shares

Ως μη πειστικούς και άνευ λόγου χαρακτήρισε σε σημερινή του συνέντευξη τύπου το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του δήμου Ήλιδας κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος τους λόγους της παραίτησης που προέβαλε, στη δική του συνέντευξη το μεσημέρι της Τρίτης, ο απερχόμενος πρόεδρος της Εταιρείας κ. Χρήστος Παλυβός.

Ο κ. Ευσταθόπουλος απάντησε σε μία προς μία στις αιτιάσεις του κ. Παλυβού καταλήγοντας: «Όλα αυτά που μας είπε ο κ. Παλυβός δεν αποτελούν αιτία παραίτησης. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε ότι θα μιλήσει με ονοματεπώνυμα. Προφανώς, ξέχασε τα ονοματεπώνυμα… Άλλοι είναι προφανώς οι λόγοι της παραίτησης του κ. Παλυβού».

Παράλληλα, ο κ. Ευσταθόπουλος αναφέρθηκε στα «όσα ξέχασε να πει ο κ. Παλυβός», όπως στην τακτοποίηση των οφειλών για το νταμάρι που έχει τακτοποιημένα ενοίκια μέχρι το 2022, στο «κυνήγι» των επισφαλειών και στην γενικότερη τακτοποίηση των οικονομικών της Εταιρείας, που δεν είχε ούτε φορολογική ούτε οικονομική ενημερότητα αλλά και εκκρεμότητες αφού δεν είχε υποβάλει ούτε ισολογισμούς στην Αποκεντρωμένη,  από την προηγούμενη διοίκησή της.

Και κατέληξε ο κ. Ευσταθόπουλος: «Ας πει ο κ. Παλυβός τους αληθινούς λόγους της παραίτησής του. Δεν μπορούσε όμως να επικαλεστεί όλα αυτά τα πράγματα τα οποία δεν αντέχουν σε καμία λογική. Εμείς μείναμε και πολεμήσαμε για αυτή την εταιρεία. Δυστυχώς ο κ. Παλυβός, για τους δικούς του λόγους, το έβαλε στα πόδια, απαξιώνοντας την εταιρεία λέγοντας ‘να μείνω για να διαχειριστώ ένα ενοίκιο;΄ Όχι κ. Παλυβέ, να δημιουργήσετε πόρους, σας παραδώσαμε το λατομείο έτοιμο, αδειοδοτημένο, οριοθετημένο, με τα πάντα. Οι εταιρείες έχουν συνέχεια, δεν το βάζουμε στα πόδια».

 


  • 16
    Shares