ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

Ηλεία: «Επί ποδός» οι μαθητές για Μακεδονία και νομοσχέδιο για Παιδεία!

  • 47
    Shares

Πορείες διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία αλλά και το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία,  διοργανώνονται στην Ηλεία εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Αρχικά οι κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία περιλαμβάνονται στις αφίσες που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα σημεία  του Πύργου οι οποίες απευθύνουν κάλεσμα για ευρεία συμμετοχή.

Σύμφωνα με τις αφίσες η μαθητική πορεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, με σημείο συγκέντρωσης την Πλατεία Ιατρίδη, ενώ σημείο έναρξης της πορείας έχει οριστεί η Νομαρχία Ηλείας.

Εξάλλου σε άλλη  ανακοίνωση εκλεγμένων μαθητών σε 5μελή των σχολείων  Πύργου, Πελοπίου, Αμαλιάδας, Γαστούνης, Βαρθολομιού και Βάρδας, αναφέρεται ότι τη την Τετάρτη 28 Νοέμβρη  θα γίνει μαθητική πορεία και στην απεργία!

Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν στις 9:30 το πρωί στην πλατεία ΟΤΕ Πύργου  και  στις 9 π.μ. στην πλατεία Μπελογιάννη Αμαλιάδας.

«Το απαράδεκτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  να μην κατατεθεί. Αγωνιζόμαστε για σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει» αναφέρεται  στην ανακοίνωση.

 

 


  • 47
    Shares