Ηλεία: Ζητούνται άμεσες λύσεις για τα νέα προβλήματα στο αρδευτικό δίκτυο

spot_img

Προτεινόμενα

Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη διακοπή ρεύματος στα αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων, καθώς και την επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΓΟΕΒ Αλφειού-Πηνειού, εξετάστηκε στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που έγινε την Τετάρτη το βράδυ υπό τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας  Γιώργο Γεωργιόπουλο.

Η  σύσκεψη συγκεκριμένα που συμμετείχαν εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ του Νομού, της διοίκησης του ΓΟΕΒ, καθώς και των εργαζομένων στον ΓΟΕΒ, συνοδεύτηκε από εντάσσεις και αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εκπροσώπους του ΤΟΕΒ και εκπροσώπους του ΓΟΕΒ, με τους μεν να τονίζουν πως έχουν δώσει χρήματα στους λογαριασμούς του ΓΕΟΒ και τους δε να αναφέρουν πως τα χρήματα δε φτάνουν για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων.

Εξάλλου για το πρόβλημα που έχει ανακύψει εκ μέρους του προέδρου του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων Χρ. Παλαιολόγου  αφέθηκε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, ενώ συγχρόνως ζητήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας  να πάρει θέση για την ασφάλεια και τη λειτουργία των δύο αντλιοστασίων  για την αποφυγή καταστροφής στην περιοχή. 1.500 στρέμματα όψιμης καλλιέργειας, σε πεπόνια, κολοκύθια, φασόλια, λαχανικά, που όπως τόνισε καθημερινά σβήνουν.

Εξάλλου ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Σαβαλίων Παναγιώτης Γιαννόπουλος κατά τη διάρκεια επίσκεψης στον κ. Γεωργιόπουλο, ζήτησε να λυθεί άμεσα  αυτό  πρόβλημα, προκειμένου  να μην καταστραφούν οι καλλιέργειες, που με τη σειρά τους θα αφανίσουν τους οργανισμούς,  τους  αγρότες, αλλά και τους εργαζόμενους.

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα