Ηλεία: Μπλόκαρε η διαδικασία αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες, λόγω μη πληρωμής των δικηγόρων!

spot_img

Προτεινόμενα

Ορατός είναι ο κίνδυνος  να χαθούν  οι προγραμματισμένες ημερομηνίες,  για την περάτωση της διαδικασίας αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες στην Ηλεία, εξαιτίας της διακοπής των συνεδριάσεων  από τις τέσσερις επιτροπές που έχουν καθοριστεί στο Νομό.

Ο λόγος της διακοπής των συνεδριάσεων έχει να κάνει με τη μη διάθεση πίστωσης από το αρμόδιο υπουργείο,  για την πληρωμή των δικηγόρων που συμμετέχουν στις συγκεκριμένες  επιτροπές.

Το σημαντικό αυτό πρόβλημα αποτέλεσε το αντικείμενο εγγράφου που απέστειλε  η Δ/νση Δασών Ηλείας προς το υπουργείο Περιβάλλοντος, καθώς και τις εμπλεκόμενες δασικές υπηρεσίες, ζητώντας ταυτόχρονα το επίδομα να επεκταθεί και στους δασικούς υπαλλήλους που εργάζονται εκτός ωραρίου.

Η προθεσμία που έχει οριστεί για τις 10.000 περίπου αντιρρήσεις στην Ηλεία ανέρχεται στους τέσσερις μήνες, εκ των οποίων οι δύο  έχουν ήδη περάσει…

Μετά από αυτή τν εξέλιξη απαιτείται η άμεση μέριμνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες (υπουργείο, Αποκεντρωμένη κλπ.) προκειμένου να αποφευχθούν τετελεσμένα γύρω από τους δασικούς χάρτες και στην Ηλεία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα