ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΗΛΕΙΑ

Ηλεία: «Πόλος έλξης» το πανελλήνιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων


Τη διοργάνωση του 11ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου, ανέλαβαν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Πύργου και Αμαλιάδας.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 22 Ιουλίου, με έδρες τον Πύργο, την Αμαλιάδα, την Αρχαία Ολυμπία και τη Γαστούνη και θα πάρουν μέρος 3 ομάδες από την Κύπρο και 21 από την Ελλάδα.

Στη διεξαγωγή των αγώνων καλαθοσφαίρισης αναφέρθηκαν χθες στη διάρκεια συνέντευξης οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Ηλείας και Αμαλιάδας κ.κ. Δημήτρης Δημητρουλόπουλος και Θανάσης Θεοδόσης αντίστοιχα, οι οποίοι τόνισαν ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του δικηγορικού σώματος.

Ακόμα στη συνέντευξη επισημάνθηκε ότι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αναμένεται η άφιξη τουλάχιστον 600 ατόμων στην Ηλεία, κάτι που αναμένεται να τονώσει την τοπική οικονομία.

Παράλληλα οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδας, και τους δήμους Πύργου, Ήλιδας, Αρχαίας Ολυμπίας και Πηνειού, για τη συμβολή τους στην όλη διοργάνωση.