Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Ηλείων Επιμελητήριο -Το βήμα των υποψηφίων (3 ακόμα υποψήφιοι)

spot_img

Ηλείων Επιμελητήριο -Το βήμα των υποψηφίων

Αποστολόπουλος Πάναγιώτης Τμήμα Υπηρεσιών         Ηλείων Επιμελητήριο -Το βήμα των υποψηφίων (3 ακόμα υποψήφιοι)                  

Ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος γεννήθηκε στο Κατάκολο το 1977. Τελείωσε το Λύκειο στον Πύργο κια είναι απόφοιτος του Δημοσίου ΙΕΚ ως ψυκτικός. Διατηρεί στο Κατάκολο επιχείρηση ενοικίασης μοτοποδηλάτων.

Είναι πρόεδρος του Επαγγελματικού Συλλόγου Κατακόλου “Η Αλληλεγγύη”  είναι μέλος της Τοπικής Κοινότητας Κατακόλου και μέλος του Επιχειρηματικού Συλλόγου Ηλείας.

Είναι πατέρας ενός παιδιού.

Σε δήλωση του ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος επεσήμανε: “Επιτέλους πρέπει όλοι οι Επαγγελματίες της Ηλείας να έχουμε  το Επιμελητήριο που θέλουμε. Ένα επιμελητήριο αρωγό στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ένα επιμελητήριο που να διεκδικεί και οχι να παραμένει στάσιμο και οπισθοδρομικό. Καλώ όλους τους Ηλείους Επαγγελματίες να συμμετάσχουν στις προσεχείς εκλογές ωστε να δωθεί επιτέλους ενα τέλος στη στασιμότητα”

 

Αμολοχίτου Όλγα- Τμήμα ΥπηρεσιώνΗλείων Επιμελητήριο -Το βήμα των υποψηφίων (3 ακόμα υποψήφιοι)

 

Η Αμολοχίτου Όλγα γεννήθηκε στη Μανωλάδα.  Είναι απόφοιτος Λυκείου και διατηρεί  Cafe στη Μανωλάδα.

Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Σε δήλωση της η Αμολοχίτου Όλγα  σημείωσε: « Θέλουμε το Επιμελητήριο να είναι δίπλα σε όλους τους  Επαγγελματίες του Νομού. Η μαζική συμμετοχή  των επαγγελματιών στις εκλογές στις 16&17 Δεκέμβρη θα δώσει τέλος στην αδράνεια που βρίσκεται το Επιμελητήριο τα τελευταία χρόνια».

 

 

 

Ζαρόκωστας Νικόλαος  – Τμήμα ΕμπορικόΗλείων Επιμελητήριο -Το βήμα των υποψηφίων (3 ακόμα υποψήφιοι)

                               

Γεννήθηκε στον Πύργο το 1963.  Τελείωσε το Λύκειο στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αρχαία Ολυμπία. Είναι πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας . Είναι Αντιπρόεδρος του Επιχειρηματικού Συλλόγου Ηλείας και μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Σωματείου “Α.Ο Ολυμπιονίκης”

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Σε δήλωσή του ο Νίκος Ζαρόκωστας  τόνισε: «Καλώ όλους του Επαγγελματίε να δώσουν βροντερό παρόν  στις εκλογές του Επιμελητηρίου ετσι ώστε να γίνει πραγματικότητα  η  ανανέωση που χρειάζεται για το καλό του Νομού μας. Πρέπει επιτέλους να φύγουμε από το τέλμα που εχει ρίξει το νομό μας στην 52η θέση ανάπτυξης ».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα