Ηλείων Επιμελητήριο -Το βήμα των υποψηφίων (υποψήφιοι 3 νέα ονόματα)

spot_img

Προτεινόμενα

Ηλείων Επιμελητήριο -Το βήμα των υποψηφίων

Άγγελος Ψημμένος – Τμήμα Τουριστικό                              

Ο Άγγελος Ψημμένος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Λ. τμήματος μηχανολογίας. Από το 1994 εργάζεται ως οδηγός λεωφορείων αφού επέλεξε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του Τιμολέων, ενώ είμαι μέτοχος του ΚΤΕΛ Ηλείας. Ο Άγγελος Ψημμένος είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ είναι αντιπρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών φορτηγών Αμαλιάδας.

Σε δήλωση του ο Άγγελος Ψημμένος τόνισε: «Η Ηλεία βιώνει τις τελευταίες δεκαετίες μία πρωτοφανή οικονομική κρίση απόρροια της μακροχρόνιας απαξίωσής της από τα κέντρα εξουσίας. Σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς η ενεργοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου φαντάζει μονόδρομος για να επανέλθει ο νομός μας σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Ήδη έχουμε αργήσει αρκετά· δεν υπάρχουν περιθώρια να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Η στήριξή σας στην παράταξη «Ηλείων Επιμελητήριο» αποτελεί το πρώτο -μα καθοριστικό συνάμα- βήμα. Ας δώσουμε στην Ηλεία το μέλλον που της αξίζει».

 

Θεόδωρος Τζιτζογλάκης –Τμήμα Υπηρεσιών                    

Ο Θεόδωρος Τζιτζογλάκης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1987. Είναι απόφοιτος Ενιαίου Λυκείου. Τα τελευταία οκτώ (8) χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης. Έως και το 2016 ήταν μέλος του αθλητικού σωματείου Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Σε δήλωση του ο Θοδωρής Τζιτζογλάκης υπογράμμισε: «Είναι σημαντικό στις μέρες μας νέοι άνθρωποι που αγωνίζονται για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου τους να έχουν λόγο στο Επιμελητήριο Ηλείας. Θα πρέπει το Επιμελητήριο να αποτελεί τον βασικό μοχλό ανάπτυξης των Επιχειρήσεων σε όλο το Νομό στηρίζοντας κυρίως τους νέους ανθρώπους. Οι εκλογές του Επιμελητηρίου Ηλείας είναι η ευκαιρία να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι τον τόπο μας και να διεκδικήσουμε την ανάπτυξη της περιοχής μας. Δυστυχώς η Ηλεία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της ανάπτυξης κι αυτό είναι κάτι το οποίο και πρέπει, θέλουμε και μπορούμε να το αλλάξουμε».

 

Αναστάσιος Τραγουστής- Τμήμα Μεταποίησης                               

Ο Αναστάσιος Τραγουστής γεννήθηκε την Αμαλιάδα το 1970. Είναι απόφοιτος Λυκείου ενώ τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιείται στην βιοτεχνία τροφίμων. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σε δήλωση του ο Αναστάσιος Τραγουστής σημείωσε: «Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία βιώνουμε εδώ και χρόνια, νέοι άνθρωποι με όραμα θέλουν να προσφέρουν μέσω στου Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη του τόπου. Η νέα διοίκησης στο Επιμελητήριο θα αποτελέσει μία νέα αρχή, μία νέα ελπίδα, για τον εμπορικό κόσμο που τα τελευταία χρόνια στενάζει υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης. Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου στις 16 και 17 Δεκεμβρίου πρέπει να γίνουν υπόθεση όλων μας και όχι μίας ομάδας ατόμων».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα