Ηλείων Επιμελητήριο -Το βήμα των υποψηφίων (τρεις υποψηφιότητες ακόμα – φώτο)

spot_img

Προτεινόμενα

Ηλείων Επιμελητήριο –Το βήμα των υποψηφίων

 

Ανδρέας Δημησιάνος – Τμήμα Εμπορικό                   

Ο Ανδρέας Δημησιάνος γεννήθηκε στα Λεχαινά το 1965. Είναι απόφοιτος  τεχνικής σχολής . Δραστηριοποιείται εδώ και 32 χρόνια στην εμπορία μοτοποδηλάτων- μηχανημάτων και ανταλλακτικών. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Σε δήλωση του ο Ανδρέας Δημησιάνος τόνισε: «Είναι καιρός άνθρωποι με ιδέες και όραμα για τον τόπο τους να αναλάβουν ενεργό δράση προκειμένου να αρθούν τα αδιέξοδα τα οποία αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του Νομού. Θα πρέπει όλοι σε συλλογικό επίπεδο να δράσουμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί σε έναν Νομό που είναι καθηλωμένος στις τελευταίες θέσεις της ανάπτυξης».

 

 

Χριστίνα Σπανού –Τμήμα Υπηρεσιών                                                 

Η Χριστίνα Σπανού γεννήθηκε στην Πάτρα το 1968. Είναι απόφοιτη Λυκείου ενώ από το 2000 διατηρεί το κατάστημα – καφέ Φίλιον  στα Λεχαινά. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών, ενώ υπήρξε μέλος το Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών αλλά και μέλος του Εθιμοτοπικού Συλλόγου Λεχαινών.

Σε δήλωση της η Χριστίνα Σπανού σημείωσε: «Εμείς θέλουμε ένα Επιμελητήριο που θα είναι ανοιχτό σε όλους τους επαγγελματίες. Ένα Επιμελητήριο περισσότερο ενεργό που θα παρέχει πληροφορίες. Ένα Επιμελητήριο με διαφάνεια που θα είναι κοντά στους επαγγελματίες δίνοντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι λόγω της οικονομικής κρίσης. Γι αυτό το Επιμελητήριο αγωνιζόμαστε».

 

 

Δημήτρης Παπαγιανακόπουλος – Τμήμα Υπηρεσιών            

Ο Δημήτρης Παπαγιανακόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1968 ενώ διαμένει μόνιμα στην Ανδραβίδα. Είναι απόφοιτος Λυκείου και από το 1996 είναι ασφαλιστικός σύμβουλος και έχει δημιουργήσει την δική του ασφαλιστική εταιρεία. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι μαέστρος στην Φιλαρμονική μπάντα της Ανδραβίδας.

Σε δήλωση του ο Δημήτρης Παπαγιαννακόπουλος επεσήμανε: «Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την χώρα. Οι επαγγελματίες της Ηλεία σήμερα όσο ποτέ άλλοτε έχουν ανάγκη από ένα Επιμελητήριο το οποίο να τους στηρίζει, δίνοντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα τα οποία δημιουργούνται. Είναι λοιπόν ανάγκη όλοι οι επαγγελματίες- μέλη του Επιμελητηρίου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα