ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηλειακές ενισχύσεις στην Κάτω Αχαγιά

  • 32
    Shares

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα εξ’ Ηλείας είχαμε στην Αχαϊκή. Τρεις κινήσεις οι οποίες φέρουν τη σφραγίδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου, αλλά δικαιώνουν και τις προσπάθειες του Προέδρου Γιάννη Μάνιαρη, να ενισχύσει τα Καναρίνια σε αυτή την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος.

Η Αχαϊκή, ανακοίνωσε την απόκτηση των Θανάση Αντωνόπουλου και Τάκη Μπουτσικάκη από τον ΑΟ Κυπαρισσίας, αλλά και του Λάμπη Μαρκόπουλου από τον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Μπουτσικάκης και ο Αντωνόπουλος, έως τη στιγμή της διακοπής, πρωταγωνιστούσαν στα μεσσηνιακά γήπεδα, ενώ ο Μαρκόπουλος, ο τρίτος της παρέας, αποτελούσε και αυτός πρώην παίκτη του Γαβριλόπουλου, την εποχή στην οποία με τον Αστέρα πανηγύρισαν τον τίτλο και την άνοδο μέσω μπαράζ στη Football League (τότε Γ’ Εθνική), μέσα από τα αξέχαστα εκείνα ματς με αντίπαλο την Αχαϊκή.

Η ανακοίνωση της Αχαϊκής Α.Ε.:

«Η Αχαϊκή Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Μπουτσικάκη Παναγιώτη, Μαρκόπουλο Χαράλαμπο και Αντωνόπουλο Αθανάσιο (Φίγκο) με προηγούμενη παρουσία στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση του ΑΟ Κυπαρισσίας για την παραχώρηση των παικτών».

 

 


  • 32
    Shares