ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηλειακός Βαρ.: Την Κυριακή το πρωί οι εκλογές με περίπου 85 μέλη

  • 20
    Shares

Αίτηση για διορισμό δικαστικού αντιπροσώπου έκανε σήμερα το πρωί ο Ηλειακός Βαρθολομιού, ο οποίος την Κυριακή το πρωί στο δημαρχείο Βαρθολομιού, θα πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Οι εκλογές θα διενεργηθούν στο τρίωρο από τις 9:30 το πρωί, μέχρι τις 12:30.

Αυτή τη στιγμή, εγγεγραμμένα μέλη στον σύλλογο είναι 85. Πιθανόν μπορεί κάποια από αυτά να μην είναι ταμειακώς τακτοποιημένα, ωστόσο αποφασίστηκε ότι αν συμβαίνει αυτό, μπορούν να πάνε εκεί την Κυριακή και να επανεγγραφούν, πληρώνοντας 10 ευρώ εγγραφή. Όπως το ίδιο θα συμβαίνει και με όποια νέα μέλη θέλουν να ψηφίσουν. Με δέκα ευρώ θα εγγράφονται και από εκεί και πέρα η μηνιαία συνδρομή τους θα είναι 5 ευρώ. Όλα τα μέλη που θα εγγραφούν, θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν.

Τη στιγμή που μιλάμε, δυο είναι οι υποψηφιότητες για την προεδρία. Ο Βαγγέλης Γεωργιόπουλος και ο Ανδρέας Αλεξόπουλος. Βεβαίως η εκλογή για πρόεδρο δεν θα γίνεται ξεχωριστά, αλλά όλοι οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. θα μπαίνουν σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, ωστόσο αυτά τα δυο πρόσωπα είναι που έχουν εκφράσει την επιθυμία να ηγηθούν. Αναφορικά με τον απερχόμενο Πρόεδρο Γιάννη Τζίκα, θα θέσει υποψηφιότητα για το Δ.Σ., ωστόσο δεν θα θέσει μετά υποψηφιότητα για Πρόεδρος.


  • 20
    Shares