ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηλειακός Βαρθολομιού.: Δυο οι υποψήφιοι για την προεδρία


Δύο θα είναι κατά τα φαινόμενα οι υποψήφιοι για την προεδρία του Ηλειακού Βαρθολομιού. Ο ένας είναι ο Ανδρέας Αλεξόπουλος, ο οποίος εξάλλου το έχει δηλώσει επίσημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος θα είναι και ο Βαγγέλης Γεωργόπουλος. 

Η σημερινή Γενική Συνέλευση του Ηλειακού Βαρθολομιού, είχε συζήτηση γύρω απο θέματα του συλλόγου, ενώ αποφασίστηκε η επόμενη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί να είναι και εκλογική.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιάννης Τζίκας, υπέβαλλε την παραίτησή του από το Δ.Σ., αποκαλύπτοντας ότι δεν θα διεκδικήσει την παραμονή του στην προεδρία, δεδομένου ότι τον ενδιαφέρει η υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΗ. Δεν απέκλεισε βέβαια το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για το Δ.Σ., αφού εκετάσει πρώτα αν κάτι τέτοιο επιτρέπεται, με σκοπό να συμμετέχει στις αποφάσεις.

Ο Γιάννης Τζίκας, έδωσε τις απαιτούμενες εξηγήσεις και σχετικά με ένα θέμα το οποίο είχε να κάνει με μια λαχειοφόρο αγορά, στην οποία έκανε προσφορά ένα αυτοκίνητο, το οποίο δεν πήγε να το πάρει ο τυχερός της κλήρωσης. Η τοποθέτηση του Γιάννη Τζίκα στο θέμα, έκανε τον Ανδρέα Αλεξόπουλο να δηλώνει λίγο μετά: “Οι απαντήσεις που έδωσε ο κ. Τζίκας και οι απαραίτητες εξηγήσεις για το θέμα, με κάλυψαν πλήρως. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στις σχέσεις μας”.